argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Семестриално завършена магистратура  (Прочетена 3042 пъти)

Narva1

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

Здравейте Колеги,

някой знае ли колко години ни се пазят студентските права след семестрилано завършена магистратура.
Завърших семестриално тази година , но имам 8 изпита и незнам какво ще стане ако не успея да си ги взема всичките септември.
Дали ще мога да си ги взимам с индивидуални протоколи и да се явя на друга дата за държавен
Активен

Filipo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141
  • ФМ
Re: Семестриално завършена магистратура
« Отговор #1 -: 05.07.2009, 22:59:53 »

семестриално завършил се казва, когато си вземеш всички изпити :-D
Активен

tzyfo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10
« Отговор #2 -: 06.07.2009, 16:33:43 »

Колега, жена ми не си е взела всички изпити (има един висящ) и в сайта при проверка излиза семестриално завършил. Смятам, че не си прав в твърдението си :)
Активен

Filipo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141
  • ФМ
« Отговор #3 -: 06.07.2009, 22:25:25 »

Колега, жена ми не си е взела всички изпити (има един висящ) и в сайта при проверка излиза семестриално завършил. Смятам, че не си прав в твърдението си :)

тогава ми кажи как се казва: вземаш всички изпити, но не си взел държавния изпит ? изпитно завършил ли ?
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 239
« Отговор #4 -: 11.07.2009, 11:35:40 »

В днешно време сичко е комерс, хората свързват всичко с пари и си мислят, че са семестриално завършили като си платят таксата вече. А то семестриалното завършване е безплатно.  :-D

Иначе ако трябва да боравим с правилните термини, то на колежката са й минали семестрите, в които е трябвало да си вземе изпитите и сега, ако не се лъжа, правата й се пазят 2 години, в които трябва да завърши, да вземе всичко, барабар с държавния изпит.

За по-голяма сигурност, направете си една виртуална разходка из правилника на ПУ. Бих ви разходил и аз, но ВИП-присъствието ми за елементаризми е скъпо.  :wink:
Активен
Ицко иска поничка!

bobiaragorna

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13
Re:Семестриално завършена магистратура
« Отговор #5 -: 31.08.2009, 02:09:30 »

боже ти си неспасям бе ИСГЕЙ... последния такъв индивид, който познавах разбрах наскоро, че се е метнал от влак и се е самоубил... на изчезване сте ей ПАЗИ СЕ !!!
Активен