argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Help,please!(до момичета и момчета завършили 3ти курс БЕАЕ)  (Прочетена 2058 пъти)

world_of_fun

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14

Здравейте!
Отправям молба към колегите които ще бъдат в  4ти курс БЕАЕ.
Аз съм прекъснала поради майчинство и така се стекоха обстоятелствата че не успях да се завърна по план :blush:
За да запиша 4ти курс и да завърша евентуално идната година имам огромна пропаст да прескоча - изпити,доста на брой,а именно:
1.АЗЕЛ
2Руска литература - 2бр. изпити
3.Стара английск л-ра(Манчоров)
4.Морфология на БЕ(Чакърова)-за този не се притеснявам,само трябва да се явя.
5.Българска л-ра от Освобождението до 1Св. война (Русков) (дано не обърках предмета,ама името на преподавателя,ще ви подсети :sun:
6.Историческа граматика (Тончева)

Бих ви била много признателна ако ме осведомите за дати и малко подробности относно протичането на изпитите(мисля септември да ги почвам един по един,дано успея да взема някои и да запиша).Аз имам спомени за някои,явявала съм се при Русков- 2 пъти ме къса,ще го взема все някога.Като цяло всякакво инфо ще е добре дошло за мен,че толкова съм се откъснала от тази среда,имам чувството че никога няма да успея да се климатизирам отново.Ако има някъде качени материали за някой от тия изпити,покажете ми :blush:
Вдъхнете ми малко кураж :s:

П.С. Искам да добавя,че до момента в който не се наложи да прекъсна за да родя детето си не съм имала проблеми с никакъв изит,въобще следването ми вървеше като песен.Може би затова ми е толкова напрегнато сега :-(

Благодаря от сърце на който се отзове :hug:
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Здравей, непозната колежке. Прочетох поста ти  , но не знам как да ти се помогне.Към края на месеца по точно 24 почваме занятията и    ще ходя до Унито и ако срещна Антон Семерджиев ще го питам как стоят нещата. Мисля че с него сте били в един курс, въпреки че той май записа редовно АФ и не знам дали още ходи в 4 курс задочното. Като го видя ще го питам ,с друго не се сещам как да ти помогна. инж. Марин Янков 4 курс, Право, ПУ
Активен
Всичко е любов

world_of_fun

• Неактивен Неактивен

Аз уча редовно,моята специалност(Български език и английски език) я няма в задочна форма за съжаление,ако я имаше досега да съм завършила.
Благодаря ти за отзивчивостта :-)
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

А сори объркал съм се- той учеше история(БЕИ). Защо не питаш нещо по въпроса някоя инспекторка! По някой път и те помагат!инж. марин Янков 4 курс, Право, ПУ
Активен
Всичко е любов

world_of_fun

• Неактивен Неактивен

Aми задължително ще се отнеса и до инспекторката ни.Исках просто от самите колеги да получа малко свежо инфо.Що се касае до административните подробности ще ги оправя със съответните вещи лица :wink:
Активен

TressJolie

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 36

Аз съм друга специалност, но съм била на повечето от тези изпити. За  АЗЕЛ дори мога да ти пратя материали на имейла, ако нямаш. Изпитът не е труден, ако поне нещо знаеш. Имаш право да теглиш 3 билета, всеки от тях с по 2 въпроса. По принцип можеш да сменяш въпросите, но има някои теми, които са задължителни и не могат да се сменят, например Шекспир, "Илияда"....
При Тончева трябва да пишеш тема от конспекта и анализ на изречение от христоматията, което отразява особеностите на определен говор.
При Русков изпитът е тест. По принцип за редовна дата въпросите са 60, за поправка 120, за ликвидация 160. На редовната дата ако минеш теста, отиваш на устен изпит, а на поправката ако минеш теста, директно ти пишат 3 /и ако искаш по-висока оценка те изпитват и устно/. Пожелавам ти успех.
Активен

world_of_fun

• Неактивен Неактивен

Много ще съм ти благодарна ако го направиш :hug:
Активен

hoodoo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

Аз ще ходя утре до университета, за да проверя датите на повечето от изпитите, които са ти останали(горе-долу са същите и при мен) и като се върна ще ги напиша тук.
Активен

slaveq

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 29

Някой знае ли датите за поправителна и ликвидационна сесия по АЗЕЛ?
Кой ще изпитва?
Активен
:)

world_of_fun

• Неактивен Неактивен

Аз ще ходя утре до университета, за да проверя датите на повечето от изпитите, които са ти останали(горе-долу са същите и при мен) и като се върна ще ги напиша тук.
Oх страхотен жест,Благодаря ти :hug:
Ти кои от "моите" :evil: изпити имаш?
Давай да обменяме опит :handshake:
Активен

hoodoo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

Вчера успях да взема от инспекторката разни дати, но тя каза, че може и да има промени и може би скоро ще ходя да ги проверя пак.
Руска 19в - 9.09.09
20в - 19.09.09
Историческа граматика - 12.09.09
Стара английска литература - 9.09.09
Следосвобожденска литература - 11.09.09
Нова английска литература при Роуланд - 17.09.09, при Червенкова мисля, че беше на 14.09.09. Това е засега :)
Активен