Седя си аз пред компютъра без да вършa някаква работа и изведнъж се усещам, че след няколко дни ще трябва да пътувам до Пловдив, и че вече почваме.
И колкото и да е късно, хрумва ми идеята, ние лингвистите, да се съберем някъде преди откриването.
Аз съм с "Прил. Лингвистика (Англ. и Испански)" и викам, че ще е добре да се запознаем по-раничко. Греша ли? Специално за мен, на 24 ще съм в Плд и на 25 ще се настанявам в общежитие, и най ми е удобно на 26 да се съберем, някъде на кафенце, да си полафим малко. К'во ще кажете? Би било хубаво да се срещнем пред Ректората , например , някъде към 12 през обяд за кафе, само за да се запознаем. За сега да не бързаме. :Д Всякакви идеи са добре дошли!
За да не стесним кръга, направо всички лингвисти са добре дошли!
Предимно онези с англ. език. :> Ако искате направо да се разберем кога да се съберем в скайп и да се уговорим, 'щот усещам че по темата много време ще ни отнеме, ако обсъдим идеите тука. Който иска може да прати скайпа си по ЛС и ще пробвам да събере всеки, който имам в скайп. Засега са само 2-ма. :Д Айде, дано някой успее да види тази тема.. Дори 4-5 да сме, няма да е провал! :D