Та да се включа и аз (пак) - подкрепям Иван Енев и още повече подкрепям свободата на словото, стига да се спазва добрият тон.
Чонков, начинът, по който отговаряш в тази тема не отговаря на интелекта ти. Нещо повече - ако аз бях модератор бих ти намекнал малко да намалиш пиенето или поне да пушиш по-малко хашиш. Но тъй като не съм модератор - нищо не намеквам.
Ще го кажа по друг начин: бай Антоний, независимо че го правиш с добри намерения (не се съмнявам, че е така), пред публиката оставаш бурното впечатление на човек, който защитава авторитарните похвати. От твоята работа като модератор ще си вадят заключения не малко хора, повечето от тях по-млади от теб. Повярвай ми, на теб не ти пука, но на тях им пука. Нищо чудно дори хора да решат да не кандидатстват тук, защото видиш ли, там в ПУ-то като има някакъв проблем, даже във форума не може да се дискутира. Ей това е впечатлението, което оставяш след себе си.
С дадената ти сила като модератор идват и някои отговорности и тези отговорности не се изчерпват с това само да модерираш. Ти имаш силата да налагаш респект и уважение - използвай това, за да привличаш хората към ПУ, не да ги отблъскваш. Позволи на младите да обсъждат болката си, иначе рискуваш да се получи ситуация като от едно време, когато заради едни изпълнения в Public маса качествени хора вдигнаха ръце от този форум за един не малък период от време (в това число и аз).
Бъди жив и здрав! И се вслушвай малко повече в мнението на околните. Особено когато околните са малко по-опитни и зрели от теб (без да се обиждаш).