argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Тестове по Тeхники на финансиране - доц.Христов  (Прочетена 1934 пъти)

tanyateneva

• Гост

Здравейте, моля Ви ако някой има тестове по Техники на финансиране при доц.Христов да ми ги прати на e-mail: tatianna@abv.bg

Благодаря ви много!
« Последна редакция: 04.06.2010, 10:30:19 от fisn_adm »
Активен

Barca

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 43
    • Free Knowledge Base

И на мен, ако може
the_gileto@yahoo.com

Излезе ли дата за поправката?
Активен

stelly

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

и аз искам, моля ви: stelly81@abv.bg
Активен

ilenko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17

Ще съм Ви много благодарна, ако ги изпратите и на мен - ilenko@mail.bg
Активен

katju6a2009

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

Пратих ви ги.Проверете си мейлите.Сканирани са, малко лошо се виждат, но като се уголемят и принтират няма проблем
Успех!
Активен

su and m

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

moje li i na men neli_bazitova@abv.bg
mersi predvaritelno!!!!!! :bow:
Активен

stelly

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

кате, това са старите тестове, нямат нищо общо с новите ( 3 въпроса + 3 задачи )
Активен

Barca

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 43
    • Free Knowledge Base

Поправката е на 17 септември.
Ако доцентът успее да провери нещата до 20 септември ще може да се явим на държавен изпит.

По-голяма тъпотия не бях чувал. Значи аз на 21 септември ще разбера дали да се готвя за държавен изпит. Това може само администрацията на ПУ да го измисли  :cry:
Активен

katju6a2009

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

stelly, знам, че тези тестове не са най-актуалните, но това имам.Ама май имаше сред тях и такива със задачи.Незнам дано да помогнат.
А тази дата 17 септември от къде излезе? Шишкова ли я е казала? И наистина ли ще можем да се явим на държавен ако ги провери до 20? Защото нали до 06.09 се подаваха молби за държавния?
Активен

svetli44a

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

Може ли да ми пратите тестовете при христов и на мен,е-меила ми е barca_fan1@abv.bg mercy
Активен

tanyateneva

• Гост

Какво става колеги, някой има ли лекции или тестове за изпита по "Техники на финансиране" да ми ги изпрати на е-мейл: tatianna@abv.bg
Активен

lifequard

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

Ще съм много лагодарен ако и аз получа тестове по техники на финансиране,дори мога и да почерпя .... orb_@abv.bg    благодаря предварително
Активен

gergana

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15

Колеги моля и на мен да ги пратите - gery_18@abv.bg, ako рабира се не ви затруднявам.Пък и няма да ви се разсърдя, ако споделите малко инфо за оставащите изпити.
Благодаря предварително и лека вечер!
Активен

svetli44a

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

Колеги лесно ли се минава при христов??? Ако някои има тестовете ще се радвам да ми ги прати на barca_fan1@abv.bg мерси предварително.
Активен

jizabel

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Колеги ако имате тестове ако може ги изпратете и на мен на jizabel@abv.bg
Активен

MuTaKa

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10

Ще съм много благодарен, ако ги изпратите и на мен, mail: dire__straits@abv.bg
Активен

tanyateneva

• Гост

Колеги, ако някой има материали за изпита по Техники на финансиране,  моля ви да ми прати - лекции, тестове и др. Че ме скъсаха отново на е-мейл tatianna@abv.bg

Благодаря ви
Активен