argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Мога ли да запиша годината ако три пъти са явя на един изпит и не го взема  (Прочетена 2296 пъти)

marchela

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

На някой случвало му е три пъти да се яви на едни изпит и трите пъти да не си го вземе, и ако да има ли някакъв шанс да запиша годината без да прекъсвам. Щото много съм се притеснила.
Активен

the_master

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 126

И по какво те късаха 3 пъти?
Активен

paragraf 11

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 264

На някой случвало му е три пъти да се яви на едни изпит и трите пъти да не си го вземе, и ако да има ли някакъв шанс да запиша годината без да прекъсвам. Щото много съм се притеснила.

Изкарваш си индивидуален протокол от Стоянова/Лупова и продължаваш.
Активен
UBI LEX, IBI POENA
Където има закон,там има и наказание

frozo

• Неактивен Неактивен

До колкото рабрах от учебен отдел, ако те скъсат на един изпит 3 пъти, прекъсваш смисъл нямало май такива неща пак да се явиш на този изпит с индивидуален протокол...
Активен

paragraf 11

• Неактивен Неактивен

До колкото рабрах от учебен отдел, ако те скъсат на един изпит 3 пъти, прекъсваш смисъл нямало май такива неща пак да се явиш на този изпит с индивидуален протокол...

Доколкото знам имаше такова нещо по отношение на 3 поредни реални явявания в редовна,поправителна и ликвидационна сесия.
Но дори и така в повечето случаи не се пишат три 2-ки в протокола.
Иначе това с прекъсването няма как да стане, макар че Стоянова редовно го напомня.
Обзалагам се на три  :beer: :beer: :beer:
Активен
UBI LEX, IBI POENA

marchela

• Неактивен Неактивен

Дано, да сте прави, аз още не знам със сигурност дали съм скъсана, ама се явих за трети път на един изпит и не се представих много блестящо и не знам. Аз не съм се явявало 3 пъти в една година, ама все пак в правилника пише, че ако се явиш 3 пъти на един изпит и не го вземеш прекъсваш. Много съм се спекла  :-(
Активен

marchela

• Неактивен Неактивен

Ако някой знае нещо по-конкретно ще съм много благодарна, ако сподели.
Активен

marchela

• Неактивен Неактивен

А по отношение на бирите, ако се наложе да прекъсна ще си ги търся като наследство  :wink:
Активен

magdanoz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53
  • Всестранно развита личност :)

Колко влачиш общо, че един те притеснява? Остави го за догодина ако не са повече от два..
Активен

marchela

• Неактивен Неактивен

Ами,аз вече се явих за 3-ти път, но не в една година,явявала съм се 2 пъти други години, обаче не се представих много добре и не знам дали ще го взема и искам да знам дали ако ме скъсат, ще трябва да прекъсна или има някакъв начин да не прекъсвам?
Активен

law_master

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 547

Както казват братята американци - ,,вземи го лесно'' . Доколкото знам правилото е ако имаш 3 2-ки в протокола. Ако си се явила, пък не са ти писали нищо, няма да има проблем. До ся не съм чул някой да е прекъснал на това основание. А в нашия факултет наистина си има изпити дето се носят легенди за тях :-D Най-сигурно питай в учебен отдел, тука надали някой има опит, който да сподели :wink:
Активен
ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

paragraf 11

• Неактивен Неактивен

:-D :-D :-D  Легенди колкото щеш.
Активен
UBI LEX, IBI POENA

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Колежке, въпроса е наистина на живот и смърт.Ако искаш ела в  адвокатския  ми офис намиращ се на   ул." М.Такев " 31  в Съдийския квартал  , (тел.0879-857-488  )утре да го обсъдим , но не мога на 100%   да ти кажа , че ще продължиш нормално с колегите си  и ще ти се даде още една възможност.Ще гледам да ти помогна с нещо като лобиране   за бъдеща  колежка ,но дано да не ме злепоставиш пред ръководството на факултета.инж.Янков 6 курс, Право ,ПУ
Ами,аз вече се явих за 3-ти път, но не в една година,явявала съм се 2 пъти други години, обаче не се представих много добре и не знам дали ще го взема и искам да знам дали ако ме скъсат, ще трябва да прекъсна или има някакъв начин да не прекъсвам?
Активен
Всичко е любов

the_master

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 126

Колежке, въпроса е наистина на живот и смърт.Ако искаш ела в  адвокатския  ми офис намиращ се на   ул." М.Такев " 31  в Съдийския квартал  , (тел.0879-857-488  )утре да го обсъдим , но не мога на 100%   да ти кажа , че ще продължиш нормално с колегите си  и ще ти се даде още една възможност.Ще гледам да ти помогна с нещо като лобиране   за бъдеща  колежка ,но дано да не ме злепоставиш пред ръководството на факултета.инж.Янков 6 курс, Право ,ПУ
И тогава един Marmot казал:
Хапчетатааааааааааааа, не ги забравяй!
Активен