argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Дистанционно обучение  (Прочетена 1477 пъти)

sessil79

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
Дистанционно обучение
« -: 24.11.2010, 11:16:04 »

Здравейте,

Бих искала да попитам се предлага прием на студенти във форма "дистанционно обучение" за степен Бакалавър,  ако да - какви специалности, какви са семестриалните такси и как се извършва приемът? В сайта видях, че се предлага такова обучение, но е в една графа със задочното и вечерното, затова не ми стана ясно. Бих искала също да попитам дали дипломата, която се получава, има същата тежест, както и такава, завършена с редовно/задочно обучение.

П.П. Писах на електронна поща, оставена за контакти, но вече една седмица никой не ми отговаря, затова реших да пробвам и тук.

Благодаря предварително за отделеното време

Пожелавам ви приятен ден!

Активен

А. Петров

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 627
  • Юридически факултет
Re:Дистанционно обучение
« Отговор #1 -: 24.11.2010, 12:42:06 »

На първо време виждам това,
16. РЕШЕНИЕ: Академичният съвет на ПУ „Паисий Хилендарски" утвърждава  допълнителни квалификации за учебната 2010-2011 година към Педагогическия факултет, както следва:

1.      "...

6.      Допълнителна квалификация "Предучилищна педагогика", задочно обучение, срок 3 семестъра, за индивидуално и дистанционно обучение - 450 лв. на семестър, за групово обучение - 300 лв. на семестър.

И ако става въпрос само за ... квалификация, лично мен ще трябва дълго да ме убеждават да се възползвам  8-)
Активен
...the WISH is father to the thought !!!

sessil79

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
Re:Дистанционно обучение
« Отговор #2 -: 24.11.2010, 16:04:36 »

Благодаря за инфото.

Малко е заблуждаващо, че дистанционното, задочното и вечерното са в една и съща графа с една и съща семестриална такса. Така излиза, че всяка дисциплина, срещу която са написани цени и форми на обучение, се предлага в една от трите форми. А не само педагогика и то като допълнителна квалификация.

Не знам, може би аз не го тълкувам както трябва... Или не гледам където трябва...
Активен