argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Студентски права  (Прочетена 1901 пъти)

iloni

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 25
  • Бъди себе си има достатъчно други хора!
Студентски права
« -: 17.11.2010, 13:34:41 »

Въпроса ми е следния.След като не си взех изпита по специалността...естествено пропускам годинта..Какви са ми студентските права,които се запазват?Не мога дори една карта за БДЖ  да си изкарам :evil:
Активен

А. Петров

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 627
  • Юридически факултет
Активен
...the WISH is father to the thought !!!

iloni

• Неактивен Неактивен
Re:Студентски права
« Отговор #2 -: 17.11.2010, 18:07:26 »

Мерси аз май не се изразих точно  :haha:  :blush: :blush: Имах предвид,че не си взех изпита по практически руски и сега чакам да дойде лятната сесия,за да се явя на изпита отново. :)  Ходих при инспекторката,която както винаги се държа гадно,погледна папката и каза нямаш право на нищо  :( Тогава какви студентски права ми остават...Само това,че се водя в списъка?
« Последна редакция: 17.11.2010, 18:10:07 от iloni »
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
« Отговор #3 -: 17.11.2010, 20:47:22 »

Имаш всичките студентски права както и останалите студенти.Прочети правилника много добре  и поне 3-4 пъти.Там са описани подробно правата и задълженията.Ти си нормална студентка с нормални студентски права!Ходи си на лекции и хич да не ти пука кой какво казал.След 2 та или  третата год. пишеше в Правилника , че се прекратяват студентските права по твоя или по инициатива на контролните органи на Университета! виж чл.158 от Правилника :-) :y: :sun:
Мерси аз май не се изразих точно  :haha:  :blush: :blush: Имах предвид,че не си взех изпита по практически руски и сега чакам да дойде лятната сесия,за да се явя на изпита отново. :)  Ходих при инспекторката,която както винаги се държа гадно,погледна папката и каза нямаш право на нищо  :( Тогава какви студентски права ми остават...Само това,че се водя в списъка?
« Последна редакция: 17.11.2010, 21:21:25 от marin2025 »
Активен
Всичко е любов

iloni

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 01.12.2010, 10:41:47 »

Мерси много :)  :hug:
Активен