argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: ИМО  (Прочетена 1242 пъти)

dimitar_red

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
ИМО
« -: 18.10.2010, 14:44:13 »

Колеги може ли някой да каже подробности относно изпита по ИМО? Колко страници трябва да са рефератите до кога трябва да се изпратят на проф.Бояджиева? Как преминава самата защита и трябва ли предварително темата да е съобщена на преподавателя? 
Активен

paragraf 11

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 264
Re:ИМО
« Отговор #1 -: 18.10.2010, 15:38:43 »

Ми избираш си тема,търсиш литература, пишеш доклада, и го предаваш и го пращаш по имейла.
По наше време даже ги презентирахме, подготвяхме ги като презентации освен във формата на доклади.Задава въпроси, ако по принцип не мине добре защитата.
Аз писах тема за стъпките на Хитлер до началото на ВСВ.Може да се изберат много теми.Напр. Плюсове и минуси на Версайско-вашингтонската "мирна" система ............и т.н. По принцип Доцент Бояджиева ги раздаваше при нас темите.
Активен
UBI LEX, IBI POENA
Където има закон,там има и наказание

hris22

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #2 -: 29.11.2010, 12:37:13 »

Колеги,

Някой може ли да ми каже до кога е срока за изпращане на докладите на доц Бояджиева? И ако знаете адреса на който мога да го изпратя? Аз съм в по-горен курс и записах тази дисциплина, защото ми трябват кредити
 Много ще съм благодарна за всякаква информация
Активен

aadarev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
« Отговор #3 -: 01.12.2010, 00:08:23 »

За сега изпитът ще бъде на 6 и на 7 декември.
Доц.Бояджиева ще приемама писмените работи до 4 декември по е-майла или на 5 декември в кабинет 225, ет.2, Ректорат - на хартиен носител, между 14 и 15 часа за тези, които не могат да ги изпратят по емайла.
  :wink:
Активен

lord of law

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
  • Eagle eye
« Отговор #4 -: 01.12.2010, 11:03:52 »

Миналата година колегите доста подцениха изпита и имаше много недоволни!Ако искате високи оценки не го подценяваите и вие!Почти винаги задава въпроси и то не какви да е, ами те кара да коментираш събитията отразени в доклада!Ако отговорите правилно на въпрос зададен на Ваш колега, който се чуди какво да каже изпита приключва за Вас с Отличен!В сравнение с другите изпити, които Ви очакват е детска играчка! :-)
Активен
:smoking:

klarise1

• Гост
« Отговор #5 -: 01.12.2010, 14:07:34 »

Мерси за информацията колега.
А въпросите,които задава  само по темата от доклада ли са или от целия материал,който сме взели?
Активен

lord of law

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
  • Eagle eye
« Отговор #6 -: 02.12.2010, 13:14:25 »

По темата от доклада, но имаше и случаи когато питаше и неща, които не са свързани с нея!Кара те да коментираш от твоя гледна точка!
Активен
:smoking:

hris22

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #7 -: 02.12.2010, 16:17:39 »

Много благодаря за инфото,
Успех на колегите на 6 и 7ми декември!
Активен