argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: kak se vzima izpit pri slavenkov?  (Прочетена 3314 пъти)

geppy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
kak se vzima izpit pri slavenkov?
« -: 13.12.2006, 12:12:27 »

nqkoi ako moje da mi dade nqkakvi naputstviq za izpita pri gl.as. Slavenkov,zashtoto mi predstoi skoro,a mai mnogo trudno shte se vzeme:((  :s:
« Последна редакция: 13.12.2006, 17:10:55 от venny »
Активен

sister

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87
Re: kak se vzima izpit pri slavenkov?
« Отговор #1 -: 13.12.2006, 20:55:55 »

shte  mi trabvat nqkolko dni da ti obqsnq za izpita pri slavenkov. s dve dumi nqma nachin ot 1 pat!!! kalqvai si nervite.ujas e toia izpit. ima takiva legendi  napravo ... a i az ot lichen opit znam, 4e ti e nujen samo lud kusmet. nqkoi prepisvat. no ne ti  preporuchvam.....mojesh da probvash da si nazubkash materiala...no i tova ne garantira uspeh.izpita proticha taka: dava po 2 vaprosa.obiknoveno se podpisva na listovete, iako se useshta kude si kriesh pishtovite, ako nosish takiva. ako ne si pisal po edinia vupros - 2; ako si pisal malko po wtoria - 2; ako si pisal malko i po dwata - 2; az se iaviavah okolo 7 pati, i go vzeh i adski usiliq. a i ako si pisal vsi4ko  po 2 bvaprosa pak moje da imash 2. zatova se stegni, sedni da chetesh i ne razchitai  na pishtovi!!!
Активен

zeko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #2 -: 18.12.2006, 11:08:16 »

Лично за мен изпитът при Славенков мина доста добре. Аз си бях учила и написах 10 страници и имах отличен. Лошо беше за доста колеги, които бяха решилида препхисват и доста се поизпотиха.
Но ако си знаеш нещата няма проблем. От опит знам, че дава по един от най- гадните въпроси, които някои студенти не си правят труда да научат - онези въпроси с таблиците и изчисленията.
Успех!
Активен

desindra

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 44
« Отговор #3 -: 18.12.2006, 14:37:56 »

po kakyv predmet e tozi tolkova stra6en izpit?
 :roll:
Активен
aide sys zdrave!

avenger

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 518
« Отговор #4 -: 18.12.2006, 16:26:36 »

По планиране и прогнозиране е изпита.Гл.ас Славенков има съвсем постижими изисквания.При мен изпита беше така:По време на семестъра правихме контролна с 2 въпроса,идеята беше да имаш 4 и над 4,за да те допусне до семестриален изпит.На самия изпит 2 въпроса,като за всеки от тях е добре да се напишат поне 3 стр. и изпита е взет.Няма такива филми,че не може да се вземе от първия път.А относно преписването става,ама трудно-гледа доста. 
Уточнение! Аз не съм по кредитната система и евентуални промени в изпита са ми непонятни!
Активен

pupsf

• Гост
« Отговор #5 -: 08.01.2007, 16:20:14 »

Аз също си го взех от първия път, ако ти трябват лекции пиши pupsf@abv.bg
Активен

Гала

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
« Отговор #6 -: 20.05.2007, 12:04:48 »

Изпита се взима ако си чел, без никакъв проблем.Това което се пише са пълни глупости.Така че четете и ще имате успех, задължително е да пишете по всички въпроси които дава.Успех!!!!!
Активен

hollowgirl

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Re:kak se vzima izpit pri slavenkov?
« Отговор #7 -: 31.01.2011, 14:45:58 »

Трябват ми и на мен лекциите при Славенков по планиране и прогнозиране. Спешно е ! е-майла ми е : hollowgirl@abv.bg
Активен