argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Оплакване от ПУ  (Прочетена 4175 пъти)

mi6eto_

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
Оплакване от ПУ
« -: 23.06.2010, 14:48:03 »

и в частност бандата на инспекторките
Активен

mi6eto_

• Неактивен Неактивен
Re:Оплакване от ПУ
« Отговор #1 -: 23.06.2010, 14:50:51 »

Здравейте, колеги. Смятам, че и Вие като мен сте имали проблеми с инспекторките и нежеланието им за работа. Искам да попитам до кога трябва да продължава това и така ли няма към кой да се обърнем.
В момента визирам Катя Младенова, която вече 4-та година трови нервите на всички. До кога хора, без желание за работа и без елементарно човешко отношение ще бъдат държани на работа???
Къде в сайта може да се подаде оплакване, или трябва да бъде изпратено до декана? А дали ще бъде направено нещо по въпроса?
Активен

silvi4ka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13
« Отговор #2 -: 23.06.2010, 16:04:40 »

подкрепям колежката..МНОГО Е ПРАВА...НИКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ..ВЗИМАТ НИ ПО ЛУДИ ПАРИ...А В ЗАМЯНА НИЩО....ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ДА НЕ ЗНАЕШ ВЗЕЛИ ЛИ СИ СИ ИЗПИТИТЕ ИЛИ НЕ..АМИ ТО НЕ Е ТОВА САМО...ДА НЕ ТИ СЕ НАЛАГА ДА РАЗЧИТАШ НА ТЯХ ЗА НЕЩО..ОТГОВОР НЯМА ДА ПОЛУЧИШ , САМО ЦУПЕНЕ И НАМРЪЩЕНО ОБРЪЩЕНИЕ
Активен

asiia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
« Отговор #3 -: 24.06.2010, 10:45:49 »

колеги ако се оплаквате от Катя Младенова не знам ако ви се наложи да сте при Снежа Тодорова направо ще се откажете да учите в ПУ
Активен

gg777

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27
« Отговор #4 -: 24.06.2010, 11:17:08 »

колеги ако се оплаквате от Катя Младенова не знам ако ви се наложи да сте при Снежа Тодорова направо ще се откажете да учите в ПУ

Права си "asiia" , направо не знам какво се оплакват от Катя Младенова,която е една от най-готините инспекторки. Но все пак ако не има харесва,може да сменим ние пак да сме си при Катя Младенова,а недоволните колеги да отидат при Снежа Тодорова.Е,тогава ще запеят друга песен....
Активен

chypi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #5 -: 25.06.2010, 16:25:10 »

Аз пък съм много доволен от Катя Младенова винаги е била любезна и усмихната с мен питал съм я какви ли не глупости и жената си ми обяснява всичко спокоино,6 точкки от мен за г-жа Младенова  :-)
Активен

Elmaira

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64
« Отговор #6 -: 26.06.2010, 21:45:01 »

Само Ели Шишкова :D
Активен

tasha

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
« Отговор #7 -: 27.06.2010, 06:12:01 »

Инспекторите да са Ви проблема, обучението е под всякаква критика. Наблъскали половината предмети / по мое мнение безмислени и невършещи никаква работа после/ само да угодят на някой преподавател, вместо да отделят повече време за по-важните и вземем да научим наистина нещо.
Активен

Dr. Feelgood

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34
« Отговор #8 -: 27.06.2010, 12:27:40 »

A колко от вас биха взели твърда и отговорна позиция по качеството на услугите в ПУ, вместо да се оплаквате по форумите?
« Последна редакция: 27.06.2010, 12:39:51 от Yanko21012 »
Активен

marshall__

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #9 -: 08.06.2011, 17:57:45 »

колеги ,
незнам как може да се оплаквате от Катя Младенова
Това според мен е напълно неправдоподобно
Катя Младенова е много разбрана и винаги обяснява всичко ако има нешо неясно
Административното обслужване в ПУ си е на ниво--
--- а съм напълно съгласен с колегата по горе че не е доволен от обучението
Нямам търпение да завърша и да престана да се занимавам с " академичните преподаватели " .....
Успех
Активен

Zapryan

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #10 -: 08.06.2011, 19:35:11 »

Административното обслужване било на ниво,глупости.........Искам да ви кажа,че освен редовната специалност в икономическия факултет записах второ задочно в педагогическия факултет иииии  там да видите инспекторките :) Смях ви казвам,вчера си разбрах резултатите от изпит,който е проведен миналата година декември месец  :-X
НЕкачествено свършена работа,а пък да попиташ нещо за изпит,дата или оценка ще ти се скара със сигурност,там хора е страшно ,направо ми идваше да и забия един шамар на оная шматка,която си стискаше пъпките пред огледалото(инспекторката).
А иначе Елена Шишкова е най-добрата :)))
Активен

asturio

• Неактивен Неактивен
« Отговор #11 -: 21.09.2011, 18:46:17 »

Абсолютно вярно!!!
Много слаба организация във ФИСН недай си боже да опреш до инсперкорки или каквито и да се водят там (освен за плащане на такси разбира се). Никакво отношение, дреме им на ..за. Ако ги попиташ нещо свързано с факултета- чакай от умрял писмо, нищо не казват и се правят че нищо не знаят. България си е България, сигурно трудно са додрапали да ги назначат на тези позиции ама пък си е струвало какъв лаф мохабет и пиене на кафета пада всички виждаме!!!
Активен

Syrax_314

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #12 -: 22.09.2011, 03:16:21 »

Ели Шишкова президент :rock:

А иначе... стегнете се малко ;) И на инспекторките не им е лесно и правят каквото могат, все пак потокът от студенти е огромен.
Активен

asturio

• Неактивен Неактивен
« Отговор #13 -: 22.09.2011, 13:36:36 »

Ти последния що не станеш инспекторка, гледам че сте на една вълна с тях (т.е. само глупости приказвате и нищо не вършите)?
Активен

Syrax_314

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #14 -: 23.09.2011, 05:11:10 »

Защото предпочитам ти с многото акъл да ми покажеш как :hihi: Пък и гледам си креативен, може да измислиш нещо положително, примерно как да не бъдеш такъв олигофрен  :y:
Активен