argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Финансов мениджмънт- 4 семестъра-инфо-2011  (Прочетена 1261 пъти)

Buhal4enceto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Здравейте колеги!
Пиша Ви с инфо за пощата на курса-
Пощата е с user: pu_fm_2011@abv.bg pass: studenti
Сложила съм и e-mail на доц. Замфирова и на инспекторката. Ако някои знае други e-mail-и на преподаватели, който ще ни трябват нека ги запише в контактите за улеснение.
Успех с курсовата работа!
До скоро!
Вили
« Последна редакция: 23.11.2011, 12:09:06 от Buhal4enceto »
Активен

malak 4ovek

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50
  • :))))

e nali ve4e si imame po6ta???? finansisti2011@abv.bg
Активен
Бъди неповторим, защото това, което се повтаря губи своя чар!!! Бъди себе си, защото само така ще докажеш, че си най - добрия!!! :)

Buhal4enceto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Mi az neznam dali ve4e si imame. Kazaha mi da napravq i az napravih.... ti ot kude znae6 za dr po6ta? az neznaeh 4e ima takava.... se taq ....az napravih tazi i ako nqkloi iska da q polzva da q polzva...
Активен

malak 4ovek

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50
  • :))))

ami ne znam koi q e napravil, no na stranicata vav facebook be6e ka4ena o6te sled parvite lekcii :P:P
Активен
Бъди неповторим, защото това, което се повтаря губи своя чар!!! Бъди себе си, защото само така ще докажеш, че си най - добрия!!! :)

marina_1412

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Това е групата на курса във facebook:

http://www.facebook.com/groups/189296227824185/
Активен

kokito0o

• Гост

Пощата си остава тази първата finansisti2011@abv.bg, pass:finansisti...тъй като доц. Замфирова вече я използва да ни изпрати инфо за курсовите работи  :-) тази същата ще изпратим и на инспектор Шишкова  :-)
Активен

margito

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

Колеги, вие добре ли сте да пускате във форум e-mail  адрес заедно със паролата????
Който е отоврил тази тема е хубаво да си я изтрие!!!
Активен

gyoki

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Здравейте колеги сега последно ще ползваме първата поща но защо е недостъпна да няма някаква промяна на user или pass. А заданието за к.р. по ОУ на пощатали ще качи асистента или е индивидуална за всеки?? :-)
Активен