argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Delc не работи?  (Прочетена 1246 пъти)

TroubleMaker

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50
Delc не работи?
« -: 27.12.2011, 12:09:49 »

Здравейте

Някой има ли информация какво се случва с портала? От няколко дни при опит за достъп, получавам това:

ERROR
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: delc.fmi.uni-plovdiv.bg/

The following error was encountered:

Request Timeout

The system returned:

A Timeout occurred while waiting to read data from the network. The network or server may be down or congested. Please retry your request.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
Re:Delc не работи?
« Отговор #1 -: 27.12.2011, 12:35:07 »

Няма връзка между Ректората и Нова Сграда. Сменят си сърверното помещение в Ректората и са разкачили техниката. Сърверът на DeLC е в Нова Сграда, но оторизацията е през Фокус в Ректората, а и рутирането е през Ректората.
« Последна редакция: 27.12.2011, 12:38:16 от Светослав Енков »
Активен

TroubleMaker

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50
« Отговор #2 -: 27.12.2011, 13:42:32 »

A някой може ли да каже кога се очаква портала да тръгне? Интересувам се защото съм Софтуерни технологии и на 7ми и 8ми имаме изпити, а всички материали за подготовка са качени в портала.

Също така ще помоля някой колега, който ги е свалил, ако може да ги качи някъде - примерно в dox или общата поща.
Активен

Емил Дойчев

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 278
« Отговор #3 -: 27.12.2011, 14:31:24 »

Едва ли ще е преди първия работен ден от новата година. До тогава ПУ е затворено и има забрана за влизане в сградите.

Ако ти се чете по темата ето още: https://forum.uni-plovdiv.bg/index.php?topic=13713.80

Като гледам каква я сътвориха умовете в Ректората едва ли ще възстановят бозите за един ден. Явно за някой хора свързаността на ПУ се изчерпва с това да е видим основният сайт - www.uni-plovdiv.bg, което е безумно и тотално безотговорно. Много е хитро 2 дни преди 10 дневна ваканция да дръпнеш шалтера и да се оправдаваш, че били празници и затова нищо не може да се направи.

За такива инциденти настоявах всички в магистърската програма да си направите акаунти още в началото и ви качвах материалите веднага. Много се надявам поне до изпита да възстановят връзката.

Също така ще помоля някой колега, който ги е свалил, ако може да ги качи някъде - примерно в dox или общата поща.

Предпочитам да си разменяте материалите без да ги качвате на публични места. Ако никой не ти изпрати лекциите и проектите - пиши ми и ще ти ги изпратя аз.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #4 -: 03.01.2012, 13:37:14 »

След 12 дена точно прекъсване, днес възстановиха връзката. Дано не е временно и пачнато само...
Активен