argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: za da zapi6a magistratura ot drug facultet  (Прочетена 2854 пъти)

hawana

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
za da zapi6a magistratura ot drug facultet
« -: 09.10.2006, 17:00:26 »

Привет, колеги! Ново 20! Подадох документи за магистартура във ФИСН-таксичка 15 лв.-и всичко. Завършила съм бакалавърска степен във филологическия, но съобразих и кандидатствам за програма, за която няма изискване да съм завършила икономическия. Седмица по-късно на вратата на стая 5 виждам съобщение, че документи за магистартури във ФИСН се приемат само от бакалаври от този факултет!!!! Тва кво значи!?след като, когато аз подадох го нямаше обявено НИКЪДЕ! А и защо приеха моите?! За да гушнат парите!?И сега не знам-ще ме класират ли-няма ли! Аз ще кажа-нищо ново под слънцето! Всички неуредици в ПУ-то стават от жажда за пари, щото 15 по 1000 си е бая сумичка в нечий джоб, /говоря за тия такси/ а после: "Сори, колеги, нови  правила!" Нищо, че документи се приемат от 15.09 до 15.10, а новото правило се пръкна чак на 5-6.10. Аз си знаех, че не трябва да се занимавам с тоя университет повече и пак.....Ей, много ме е яд, ей!!! Ако сте разбрали нещо по въпроса, пишете !!!!
Активен

allaidaho

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
Re: za da zapi6a magistratura ot drug facultet
« Отговор #1 -: 09.10.2006, 21:41:45 »

Доколкото ми е известно, магистратурите във ФИСН са за бакалаври от 3 групи:
1. от бакалаври, завършили икономическата специалност--със срока на обучение--2 семестъра
2. от бакалаври, завършили политология във ПУ--3 семестъра (моя случай)
3. от бакалаври, завършили която и да е неикономическа специалност(филологическа в това число)--със срок на обучение 4 семестъра.
Тази информация е предоставена в Справочника на ПУ, и съответства на действителността.
Така че имате всички шансове да бъдете приета, но въз основа на успеха от следването и от държавните изпити (поне така е било през миналата година).
Активен

hawana

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #2 -: 10.10.2006, 11:15:09 »

Благодаря за отговора! Все пак новото "правило", което лично прочетох под формата на бележчица, лепната на врата, гласеше, че ще приемат само бакалаври, завършили икономическия факултет. Дано наистина е станала грешка и не губя правото си заради решение, взето по никое време.  :|
Активен

desindra

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 44
« Отговор #3 -: 19.10.2006, 22:24:38 »

Кога ще стане ясно класирането за магистратура?15.10. мина?
Активен
aide sys zdrave!

erowine

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
« Отговор #4 -: 20.10.2006, 19:26:27 »

днес излязоха :-Dнамират се на "стената на палча",т.е. там където се изнасят резултатите на кандидат-студентите..успех!
Активен

Morituri

• Гост
« Отговор #5 -: 23.10.2006, 20:01:59 »

Благодаря!Видях -в списъка съм, но не успях да отговоря тичам да събера документите за записването. 
Активен

Гала

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
« Отговор #6 -: 26.10.2006, 20:48:22 »

Искам да питам някой знае ли със сигурност обучението дали е само събота и неделя /за магистратура/ ? :roll:
Активен

margoto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 42
« Отговор #7 -: 07.11.2006, 16:01:17 »

Da,magistarskite programi vav FISN se provejdat sabota i nedelia, izpitite sa6to.Napraveno e s cel ulesnenie, za6toto pove4eto ot studentite mogat da rabotiat prez sedmicata bez problemi.
Активен

Гала

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
« Отговор #8 -: 08.11.2006, 19:14:12 »

Благодаря за отговора. Хубаво е че е са събота и неделя, защото ходя на работа и ще ми е удобно. :-)
Активен

Rbd

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10
Magistur
« Отговор #9 -: 01.08.2012, 18:13:50 »

Здравейте , от друг факултет съм и ме интересува трябва ли да полагам канидат-магистърски  изпит за икономическа специалност ?

Ще очаквам да пишете и Благодаря предварително !
« Последна редакция: 01.08.2012, 18:20:14 от Rbd »
Активен