argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Откриване  (Прочетена 1551 пъти)

devil4e_kiss4e

• Гост
Откриване
« -: 07.09.2012, 16:27:35 »

Здравейте, тъй като ще бъда в 1ви курс и не съм запозната, искам да попитам какво представлява откриването на учебната година на 28.09, има ли смисъл да присъствам, тогава ли ще ни дават книжките или на 1ви вече като идем на лекции? Предполагам повечето от вас в по-горните курсове сте запознати, моля дайте инфо за незнаешите :) И също знаете ли къде ще бъде откриването? Ще съм много благодарна, ако някои се отзове и пише в темата
Активен

Gaby

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
Re:Откриване
« Отговор #1 -: 07.09.2012, 17:39:47 »

Откриването ще бъде в новата спортна зала доколкото видях. Иначе и аз ще бъда първи курс и не знам кога ще ни раздават книжките .. :)
Активен

devil4e_kiss4e

• Гост
« Отговор #2 -: 08.09.2012, 12:43:36 »

Благодаря за отговора :)
Активен

sweety11

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24
  • Молекулярна биология - III-ти курс
« Отговор #3 -: 09.09.2012, 22:21:26 »

Откриването ще бъде в новата спортна зала, която се намира в близост до Нова сграда на ПУ бул. "България 236 А". А студентските книжки ще се раздават също тогава. И аз ще съм 1-ви курс и ми казаха така при записването.  :-)
Активен

radi_pz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #4 -: 10.09.2012, 23:00:41 »

здравейте аз ще съм първи курс ПУ и НУП редовно но не разбрах кога щте е откриването на учебната година защото като се записах ми казаха да отида на 01.10 че тогава ще е откриването а сега в нета пише друго някои знае ли нещо повече.Има ли някой от Пазарджик
Активен

sweety11

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24
  • Молекулярна биология - III-ти курс
« Отговор #5 -: 11.09.2012, 14:21:13 »

Откриването е на 28.09, или не си разбрал/а правилно или са ти дали невярна информация. На 01.10 започват лекциите.  :-)
Активен

hintt

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 59
« Отговор #6 -: 12.09.2012, 14:03:17 »

а знае ли някой кога ще дават студентските книжки, понеже така и не ми стана ясно на 28-ми септември или на 1-ви? Всеки ми дава различна информация:)
Активен

denislavv

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 32
« Отговор #7 -: 12.09.2012, 18:13:20 »

И аз се интересувам от същото.Ако някой има достоверна информация нека сподели кога ще си взимаме книжките,защото ако няма да е на 28-ми ,няма смисъл да се идва специално за това.
Активен

dessie

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 74
« Отговор #8 -: 13.09.2012, 15:26:10 »

Нашите книжки не ги дадоха на откриването .. а, ние сами ходихме да си ги взимаме от инспекторката :)
Активен
It's amazing what we can hide just by putting on a smile. :)

hintt

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 59
« Отговор #9 -: 16.09.2012, 12:20:04 »

аз пак ще питам нещичко, сори, ако задавам тъп въпрос, но как мога да си разбера факултетния номер, понеже като се записвах ( в 1-ви курс ще съм) не си го записах да си го имам, а сега научих, че ще ми трябва номерът, когато излезе програмата, понеже ще сме разделени на групи, а без него няма как да знам в коя група съм (тхинк). Предполагам, че ако се обадя на инспекторката ще ми даде информация, ако изобщо някой вдигне  де. Ще бъда мноого благодарна, ако някой, който е запознат как стоят нещата даде инфо. Мерси предварително :)
Активен