argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Магистратура държавна поръчка  (Прочетена 4086 пъти)

Balance

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Някой карал ли е магистратура държавна поръчка ,като е завършил в друг факултет а не във Фми и после е записал магистартура държавна поръчка във ФМИ.
Мерси.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
Re:Магистратура държавна поръчка
« Отговор #1 -: 24.08.2013, 10:48:05 »

Изискването за класиране държавна поръчка е успех, т.е. класирането е по успех. Не виждам никъде да играе от кой ВУЗ си бакалавър?
Активен

Balance

• Неактивен Неактивен
Re: Магистратура държавна поръчка
« Отговор #2 -: 26.08.2013, 11:38:40 »

Е на мен пък ми казаха ,че ако си от друг факултет ,както съм аз от физическия на ПУ,не мога да участвам в класирането за  магистратура Софтуерни технологии  държавна субсидия ,ти ми казваш нещо различно ...
Поздрави
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #3 -: 26.08.2013, 13:50:24 »

Освен ако за държавна не се изисква да е 1 годишна, а Вие да сте 2? В Учебен отдел ще Ви кажат след 1.09.2013 - в отпуск са още.

http://fmi.uni-plovdiv.bg/news.jsp?ln=1&newsId=570&newsPageNumber=1

Цитат
Направление "Информатика и компютърни науки" - 10 места. За специалности "Софтуерни технологии"(обучение 1 г.) и "Бизнес информатика с английски език" (обучение 1 г.).
- това е от миналата година!

Никъде не пише да са от същия факултет, но правилно са Ви казали, че е само за 1-годишната магистратура.

http://fmi.uni-plovdiv.bg/index.jsp?id=421&ln=1

Цитат
Обу­че­ни­ето по специалността за об­ра­зо­ва­­телно-квалификационна сте­пен „Ма­гис­тър” има редовна фор­ма с продължителност 1 година за бакалаври по специалности от професионалните направления Информатика и компютърни науки, Математика, както и от специалности Математика и информатика, Биоинформатика, Компютърна химия и 2 години за бакалаври по физически, икономически, инженерни и сродни на тях специалности.

Както се вижда, може да сте от друг факултет или ВУЗ (Компютърна химия е Химически факултет, БиоИнформатика е Биологически факултет), но определена специалност, за да имате право на 1-годишна и оттам и на държавна поръчка. Ако във Физическия факултет има специалност от направленията "Информатика и Комп. науки" или "Математика" и сте от тях - ок. Иначе 2-годишна и няма д.п.
« Последна редакция: 27.08.2013, 10:25:40 от Светослав Енков »
Активен

Balance

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 07.09.2013, 17:30:01 »

Аха мерси за отговора

А колко места са платено,имали ограничение за местата  или колкото  се запишат толкова
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #5 -: 08.09.2013, 21:21:35 »

Ами, за платено няма ограничение, но не е безкрайност, все пак!
Активен

chemi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 132
« Отговор #6 -: 09.09.2013, 20:44:28 »

10 са бройките ЗА ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА общо за магистратурите "Софтуерни технологии" и " Бизнес информатика с английски език" 1 година - http://fmi.uni-plovdiv.bg/news.jsp?ln=1&newsId=762&newsPageNumber=1

От модератора - не подвеждайте хората, макар и неволно, ако някой не види линка, ще помисли, че всички бройки изобщо са 10!
« Последна редакция: 10.09.2013, 09:37:52 от Светослав Енков »
Активен