argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Въпрос относно ликвидациите???  (Прочетена 1219 пъти)

gshock82

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Здравейте колеги,1ви курс съм 2ри триместър,но ще се наложи през третия триместър да замина за чужбина и няма да се явявам на лекции и изпити.Ще се прибера за ликвидациите и ще имам два изпита за вземане,та да си дойдем на въпроса,а той е ще мога ли първо да се явя на ликвидациите,няма ли да се наложи да повтарям евентуално 3ти триместър и дали ще премина в 2ри курс независимо дали съм взел изпитите или не?
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
Re: Въпрос относно ликвидациите???
« Отговор #1 -: 16.03.2015, 19:29:58 »

Ако Ви останат само 2 изпита, няма да прекъснете, дори и да не успеете да ги вземете на ликвидациите (с до 2 изпита не се прекъсва). Срокът за записване е към 15 октомври, така че до тогава трябва да ги вземете (или намалите до 2 невзети) и да се запишете. Често има и много дати за извънредни изпити есента, след ликвидациите, така че дори да се запишете с 2 невзети, може да си ги вземете спокойно. Не казвате все пак кога точно се връщате - ликв. сесия започва на 1 септември.

Все пак, за актуална информация, попитайте в Учебен отдел, ще Ви обясни инспекторката Ви подробно.
Активен

gshock82

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
Re: Въпрос относно ликвидациите???
« Отговор #2 -: 16.03.2015, 19:47:57 »

Ако Ви останат само 2 изпита, няма да прекъснете, дори и да не успеете да ги вземете на ликвидациите (с до 2 изпита не се прекъсва). Срокът за записване е към 15 октомври, така че до тогава трябва да ги вземете (или намалите до 2 невзети) и да се запишете. Често има и много дати за извънредни изпити есента, след ликвидациите, така че дори да се запишете с 2 невзети, може да си ги вземете спокойно. Не казвате все пак кога точно се връщате - ликв. сесия започва на 1 септември.

Все пак, за актуална информация, попитайте в Учебен отдел, ще Ви обясни инспекторката Ви подробно.
Благодаря много за информацията.
Активен