Към superunknown: О, аз не знаех, че имам отговор
! Първо, извинявай за преименуването, наистина. Просто не ми се превключваше на латиница, бързах. Преводът ми май също е не съвсем правилен, съжалявам за което! А другото ти изказване го прочетох сега. Абсолютно съм съгласна вече. И също така много ми е мъчно, че от нашта примерно група само 1 колежка всъщност е писала Педагогика като първо желание; при останалите е около 10то-14то - нагоре са все разни икономики (при мен е второ желание; но може би няма да се местя. Ще видя за варианта да запиша психология като втора специалност; ама нали всичко е свързано с финанси, та не знам). А пък аз си мисля, че ако изобщо има някакъв начин да се промени тоя тъп свят - и като цяло, и по отделни човеци - това е само бавно и постепенно чрез децата. Само че не само на "антипризваните" учители не им се занимава, ами и на много родители; да не говорим, че има такива дето им се занимава много, ама не го правят в добрата посока - с което пак се връщаме горе - на бавното и постепенното. Е, все е нещо
!!
Popravka: imame zna4i hora, koito sa si pisali specialnostta (na6ata, imam predvid) po-nagore; men tova me zaradva. O6te po 6te se radvam, ako se okaje, 4e ne sme tolkova neseriozni, kolkoto ni obvinqvat ...i kolkoto ponqkoga si mislq. Sorry kym tezi, koito zasqgam neopravdano.