IvanIvanov : това хубаво ама ще настъпи объркване например
имам ти аз майла ivan.ivanov@ след 2 дни обаче някъде ми попада maila ivan_ivanov@ всъщност дори няма да се замисля че това не е твоя емайл и ще пращам яко спам
с други думи ПУ е малка общност хората се познават и е нормално да познаваш 2ма човека с близки мейлове това е нещо което в MIT е доста по малко вероятно. Колкото до идеята с stuFakNomerауу ... ужас :+) сериозно това е кофти идея първо няма да се ползват, 2ро няма да се помнят. Може да се направи и някъв маппинг де с fakeMail или е кофти идея ? в смисъл нека секи си има реално stu0226022 - както е моя бакалавърски номер но да си има и Fake Mail naiden.gochev@ -- > stu0226022@ .
Друго бих предложил аз за да няма объркване вместо тези фак.Номера примерно моя от магистърската степен е 10 цифри НЯМАМ идея какви са
помня че завършва на 50 :> и вероятно няма и да го запомня до края на годината.
Та по добра идея Комбинация от Неуникални неща:)
се пак Иван Иванов има но в един курс ? една специалност ? един факултет ?
пример :
naiden.inf.2002@fmi-plovdiv.org // или там както е.
gochev.inf.2002@fmi-plovdiv.org //
друго какъв е проблема да се направи под домейн :
gochev.2002@inf.fmi-plovdiv.org - inf за информатици и етц.
аа да 2002 е прием 2002
просто една идея не е нужно да е 2002 просто 02 - година на приме, 26 - специалност , 0 - редожно,- 22 - номер в курса - а ве добре запомнил сам го ама за магистърската са ЛУДИ
а и какво като не сам студент пак ще си ползвам майла мене би ме кефило да имам майл.
Все пак наистина принципа - кой превари завари на мен лично най ми допада
gochev@fmi-plodviv.org - перфектен :>
Колкото до Фокус или Фокус мейл не е нужно да има услуга за Майл не е ли нормално един уникален майл адрес на потребителя ?
aptget@yahoo.com ) .
факНомер за студенти : 0226022
БРАВИСИМО :+)