Здрасти,
Да, наистина исках за Мак ОС, но намерих този тред в корпора лист-а и си спомних, че някой (напр. radko87) беше питал. Може да има и нещо с отворен код, което да работи под Darwin, но не ми е останало време да проверя. Когато съм във ФМИ, аз ползвам Мак ОС ;)
Наистина ми е интересно да проверя как подобен софтуер се "справя" с таблиците. Чете ги като текст с паузи или ги прочита по-разбираемо, така че този, който слуша да разбере какво всъщност значат данните.
За шегичката ти
Истински случай: Един фотограф от град Х иска да кандидатства по европейска програма за финансиране и използва като консултант фирма от град У някъде през 2005. Трябва да прати документи, но няма факс и не използва скенер. Тогава нарежда документите на бюрото си и започва да ги снима с фотоапарата след което ги праща по електронната поща в офиса на фирмата от град У.
Иначе да, може би трябваше да ползвам "сканирани" или снимани със скенер (въпреки, че освен с фотоапарат, може да се опитам да ги снимам от десктопа ми).
Аз иначе си ползвам съвсем легални статии или части от книги и някои наистина са снимани/сканирани по този начин.
поздрави:
Атанас Чанев