argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: От кой път си взехте изпита по Алгебрични структури?  (Прочетена 1750 пъти)

Dendroid

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49

:-) Айде хора не се срамувайте гласувайте, интересни са ми резултатите :-) хаха
Активен

smm

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 101

Az go vzeh ot vtoriq pyt i Kolikov mi pisa 5. Ne moja da me zakoli pak :evil:
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 843

ama ne beshe kusmet!
Активен
"Човек винаги трябва да си прави background" - Lia

Jack Johnson

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 704
  • Хора, пазете си здравето! То няма цена!

Една от малкото математически дисциплини, която взех от първия път... с четворка! Следващата математика, за която имам ясни спомени, че я взех от раз беше "Едновременно намиране нулите на полином". Диференциалните уравнения също ги взех от раз.

Всички останали математики... Боже опази!
Активен

Sayos

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1366
  • The Dark side

Аз я взех от ликвидация ама ми беше интересно както повечето математики
Активен

Vladimir Temelkov

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

Аз от първия. Не е късмет, просто малко зор и да не слушате преподавателите, чиято любима фраза е: "Вие няма да си вземете изпита" или "Само 30 човека от над 100 го взеха, така че не хранете илюзии"... ( В частност гл. ас. Петър Янков - Математически анализ 1 и 2, доц. д-р. К. Коликов - Алгебрич(ески, както го наричат те ...)ни структури. Според мен като студент това е фактор за слаб педагогически опит и ниска култура. Както и да е, важното е че тези изпита минаха успешно, както и всички останали.
Активен

Васил Тошков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46
  • Информатик
    • SEO

Изпит не се взима, а се дава  :wink:
Активен

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 430
    • My YouTube

Аз от поправката.
Едната от темите дето се падна беше "корени на единицата" и аз от там знаех едно твърдение, то май беше най-лесното... та го написах ;) (даже беше малко грешно  :roll:) Написах си и всички определения и така.. писа ми 3.50 и понеже имах над 4.50 на задачите стана пълно 4  :hihi:  :rock:
Активен
There is always something waiting at the end of the road... if you are not willing to see it, you probably shouldn't be there

Dendroid

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49

Аз от първия. Не е късмет, просто малко зор и да не слушате преподавателите, чиято любима фраза е: "Вие няма да си вземете изпита" или "Само 30 човека от над 100 го взеха, така че не хранете илюзии"... ( В частност гл. ас. Петър Янков - Математически анализ 1 и 2, доц. д-р. К. Коликов - Алгебрич(ески, както го наричат те ...)ни структури. Според мен като студент това е фактор за слаб педагогически опит и ниска култура. Както и да е, важното е че тези изпита минаха успешно, както и всички останали.

Еееее прав си..с Янков беше много шоу като почнеше да говори за изпита или на поправката като написа първата задача обърна се и каза решихте ли я?? тя се решава за 1 минута :) хахаха
Активен

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 430
    • My YouTube

Янков рулз бе хора ;) Аз от него бях много доволна на упражненията и от Балючев също.  :y:
Активен
There is always something waiting at the end of the road... if you are not willing to see it, you probably shouldn't be there

VooDooMaN

• Гост

И аз му бях голям фен на Янков, много яко обясняваше, но все пак и предметът си беше супер интересен.
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 739
  • изпратете ми анонимно пари в плик :)
    • www.myspace.com/teerexx

явих се на поправката и го взех с 4, значи би трябвало да се брои за първия път, понеже по време на редовната сесия не се явих
Активен