argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Как се влиза в магистратура БКВО?  (Прочетена 1123 пъти)

Mария86

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Здравейте! Някой знае ли какви са условията за кандидатстване за магистратурата Бизнес комуникации и връзки с обществеността? Държат ли се някакви изпити преди това или се кандидатства само от успеха от бакалавърската степен?  :-)
А пък и ако има такива, които учат БКВО ще се радвам да споделят мнението дали са доволни :)

Благодаря!
Активен

princesa.85

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50
Re:Как се влиза в магистратура БКВО?
« Отговор #1 -: 14.09.2009, 09:27:06 »

Здравей аз завърших тази специалност не с държат изпити просто си  подаваш документи и после не е много лесно но не е и трудно Успех.
Активен

Михаела

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
« Отговор #2 -: 14.09.2009, 09:35:12 »

Здравейте! Тъй като и аз смятам да кандидатствам по тази специалност-БКВО, бих искала да попитам какво ще рече:"Не е много лесно, но не е и много трудно?"
Специалността ми се вижда перспективна, но дали наистина е така?
Активен

princesa.85

• Неактивен Неактивен
« Отговор #3 -: 14.09.2009, 13:49:33 »

В смисъл че материята не е много трудна разбираш ли  и е интересно, но просто аз не съм от пловдив и това пътуване ме съсипваше.А за перспектива има да зависи къде си? Ако имаш още въпроси пиши ми.
Активен

Михаела

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 14.09.2009, 14:15:24 »

Всеки уикенд ли трябваше да присъстваш? Защото знам, че по принцип при магистратурите не е задължително да присъстваш, но явно това е според зависи .....
Ако имаш скайп напиши ми го, моля те, на kidmankruz@mail.bg, ще ми се да ти задам още въпроси за БКВО, ако нямаш нищо против, разбира се!
Активен

princesa.85

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 14.09.2009, 16:11:49 »

Не е задължително просто трябва да има някой от който да си вземаш материалите после по-голямата част от преподавателите са много разбрани аз много често се разбирах с тях по телефона.
Активен

Михаела

• Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 14.09.2009, 16:26:01 »

Колко души бяхте в курса? Намираха ли се хора, които да си дават лекциите, когато не си присъствала? Колко време продължава семестъра и кога започва? Накрая държ. изпит ли има или дипл. работа? ........ Ох, имам още въпроси, нямаш си на идея, колко се радвам, когато ми отговаряш! Просто няма къде другаде да я получа тази информация, а все пак имам право да знам, става въпрос за 800 лв. на семестър, което не е малко! Благодаря ти много, че ми пишеш!
Активен