За сайта на БФ - май предишната тема на WP повече ми харесваше. Тази ми се вижда неподходяща, а не е толкова интуитивна като другата.
Не знам кой точно отговаря за сайта, но не се ли е замислял за Joomla или Mambo например, които биха били доста по удобни, а и по функционални. Нели например ще може направо на сайта да качва най-доброто от "Любопитно".
Освен това си мислех дали е възможно да има секция с учебни материали качени от студенти - например написани лекции на word и от този сорт.
Поне се успокоявам, че нашият е един от най-добре изглеждащите.
Missty - Използваме WP и за сега няма да можем да го сменим, нещата не зависят от нас по този въпрос. Но мисля, че и WP върши работа поне за момента... За най-доброто от "Любопитно" - аз се опитвам да следя новините и да качвам по-интересните, но и това изисква време, така че става бавничко пирзнавам си...
За предложението ти за секция с полезни материали - може да се направи, стига разбира се материалите които искате да споделите не нарушават закона за авторското право и сходните му права и преподавателите ви нямат нищо против да се качват лекции на сайта. Иначе за споделяне на литература добра работа въши и форума...
Но ако имаш нещо друго предвид освен лекции и литература, като помощни материали - може да се помисли по въпроса.