argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Vtori ezik - NEMSKI  (Прочетена 1778 пъти)

initetimi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
Vtori ezik - NEMSKI
« -: 15.11.2007, 12:22:11 »

Здравейте колеги магистри от специалност МТ. Има ли някой от Вас, който да е записал втори език НЕМСКИ и никога да не е учил този език през живота си, дори и един час?!?! Моят случай е такъв и съм силно притеснена.  :-o
Активен

Icy_cold

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 47
Re: Vtori ezik - NEMSKI
« Отговор #1 -: 15.11.2007, 14:03:42 »

initetimi, защо не записа някой от другите езици, като втори. ти какъв чужд език си учила в гимназията като втори? а и разбрах, че не било чак толкова на високо ниво втория чужд, така че спокич!!!
Активен

initetimi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #2 -: 15.11.2007, 17:56:42 »

icy_cold, в гимназията съм учила английски. Никога не съм учила нито френски, нито немски. За мен беше все едно какво ще избера  :-(
Активен

allaidaho

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
« Отговор #3 -: 17.11.2007, 10:15:38 »

Завърших миналата година МТ, с английски (първи) и френски (втори).  По думите на колегите ми, немски като втори език се изучава от А,Б,В и не се започва от средно или напреднало ниво.  По френски започнахме с доста високо ниво, понеже и петте момичета бяхме доста напреднали, а и преподавателка беше доста взискателна.  Но важното е, че накрая се държи държавен изпит само по първи език, а втори се завършва само със изпит семестриален.  Успех, и по-малко притеснения!!!  :y:
Активен

Icy_cold

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 47
« Отговор #4 -: 17.11.2007, 12:00:33 »

allaidaho, благодаря за инфото. и аз си мислех, че втория език ще е от А, Б.
Активен

iliana

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10
« Отговор #5 -: 23.11.2007, 11:18:23 »

Здравей,

аз също записах втори език немски без да съм учила до този момент.В гимназията тъй като съм завършила Икономически техникум там не се е учело втори език.Не знам дали беше първият път на немски но преподавателката ни питаше кой е учил кой не е.Аз специално си казах че не съм учила въобще и искам отначало.Повечето са учили едно време но нищо не помнят така че почнахме отначало макар че на преподавателкатат много и се искаше да почнем все пак от малко по високо ниво и затова сташно бързо преподаваше основните неща и аз чак се омотах от това бързане .И на мен ми е доста трудно... :-(
Активен

milena_vo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #6 -: 08.02.2008, 09:37:57 »

Някой може ли да ми даде координати на Г-жа Янева, защото и мен трябва да ме изпита за текуща оценка.
Активен

a.yankova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 30
« Отговор #7 -: 20.02.2008, 11:07:36 »

и аз се интересувам от същото : телефон или друга връзка с г-жа Янева! milena_vo ако искаш ми пиши лично съобщение да ходим заедно за текущата оценка на немския!
Активен

whem

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
« Отговор #8 -: 20.02.2008, 11:39:47 »

В специалностите макроикономика и стопанско управление  задочно учи ли се физическо възпитание и чужд език или само в редовната форма??
Активен

a.yankova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 30
« Отговор #9 -: 28.02.2008, 16:57:22 »

Никой ли не учи немски при Янева ?  :? търсим телефон за връзка или поне кога и къде да я открием. благодаря предварително!
Активен

nasesss

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #10 -: 28.02.2008, 17:08:59 »

гл. ас. Янева има лекции в сряда от 15:00 до 18:00h в 331 с.з. Нова сграда
Активен