argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: избираеми дисциплини за маркетинг втори курс  (Прочетена 2116 пъти)

lysil

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

Здрасти! някой може ли да ми даде малко повече информация за избираемите предемети: трудово право и история на управленската мисъл - кое е по-интересно, как минава изпитът и при двете, впечатления , мнения. Ще ви бъда много благодарна  :-)  :wink:
Активен

sleland

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15

Здрасти!
Вече съм 4ти курс и не знам дали същият преподавател ще предодава, но аз лично избрах трудовото право, защото първо - хубаво е да знаеш правата си като служител или работодател, второ - не обичам история. Изпитът ни беше при Филипова - беше тест и относително лесен.
Желая ти успех каквото и да избереш!
Активен

john_abruzzi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 186

привет!  :roll:
това лято завърших успешно втори курс, спец. маркетинг. какво мога да ти кажа за двете избираеми дисциплини. аз лично избрах трудово право. лекциите ги водеше ас. ярослава генова. съдържанието на лекциите се състоеше от текстове от една голяма книга на проф. васил мръчков. към всяка точка и подточка от лекциите посочвахме съответния член от КТ.
изпитът се състоеше от 20 въпроса, от които 18 бяха тестови и 2 бяха за отговор с по 5-6 изречения. времето за изпита бе 1 час, но поне аз направих въпросите за половината време. през останалото ги проверявах и се чудех какво да правя, щото не ми се тръгваше.
от какво можеш да четеш? тъй като не си водех записки, реших да чета само КТ. лекциите са изградени по някои от неговите раздели, както и гореспоменатата книга, чието заглавие тъй и не се постарах да узная. затова бих те посъветвал да избереш трудовото право, тъй като можеш да се подготвиш достатъчно добре само с едно издание на КТ.
успех!
:handshake:
Активен

lysil

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

благодаря много за отговорите избрах трудовото право - вижда ми с епо-интересно  :wink:
Активен

ky4e

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Още един глас за трудовото криво!
Активен

babyboy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14

В момента съм 4 курс Маркетинг,но и аз избрах трудовото право.По-добрия вариант е и според мен.
Активен