Зная, че не е точно отговорът, който очакваш, защото няма как да ти го кажа от личен опит, но най-добрата ми приятелка е в "Маркетинг" и ми разказва често. Та, като цяло е доволна и от чутото смятам, че с изключение на някои напомнящи ми на "бюрократични" предмети е добра специалност. Относно идването от нормална гимназия, няма да лъжа, че ако си завършил специализирана много се улесняваш. Ние двете сме от Търговската и по думите й първите 2 години почти не е имало нещо по-важно, което да не знае, че даже е било на по-ниско от гимназиялното ниво, което е нормално. Причината, обаче, да започна с това е, че МАСОВО хората, които са в тези специалности не правят разлика между маркетинг и мениджмънт, и си мислят, че за счетоводството е нужно да разбираш математика, което ако знаеш поне малко ти се вижда като виц. Същевременно никой от тези хора не е имал сериозни проблеми да се справи, ако е седнал да учи, както трябва. С други думи - добър избор си направил, а несигурността ти по-добре я премахни, няма да си само ти.
~LIA~