argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Решения на задачите от курсувата по ЛААГ ?  (Прочетена 5376 пъти)

kriskross

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Случайно някой да има решенията? Ако да, да ги сподели ако може. Не ми трябват за да ги преписвам, а за да разбера проклетите задачи. Ако си направите труда да вкарате и някое друго обеснение към конкретното решение(например какво точно правите) ще е най-добре. Мерси предварително.
Активен

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково

В яслите само хранят в устата... На упражнения не сте ли решили достатачно задачи?!  :-X
Ако не си разбрал нещо си купи "МЕТОДИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО за решяване на задачи по ВИСША МАТЕМАТИКА" - част 1, издателство АРХИМЕД, всичко ти е обеснено от-до, с примери. Едва ли някой тук ще тръгне да ти решява и обеснява домашната.
Чудно е даже как не са ти изтрили още темата, по принцип тези теми ги трият  :hihi:
Активен

radko87

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 112
  • Stupid man :D

Случайно някой да има решенията? Ако да, да ги сподели ако може. Не ми трябват за да ги преписвам, а за да разбера проклетите задачи. Ако си направите труда да вкарате и някое друго обеснение към конкретното решение(например какво точно правите) ще е най-добре. Мерси предварително.
Ти досега щом не си ги научил........
Активен
Sun Certified Java Programer/OCJP/ - От Sun спомен нема .....

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page

Ох, и правопис нямате...
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!

Ахахахах абе ти добре ли си бе ??????

Ти как се научи първия път когато беше с момиче а.. някой друг ли викна да ти покажа и да ти го и напише как става.........
;)
 Айде стига  бееееееееее
Активен

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково

Цитат
Ти как се научи първия път когато беше с момиче а.. някой друг ли викна да ти покажа и да ти го и напише как става.........
;)
хахахаха, тогава най-вероятно щеше да има повече желаещи да помогнат  :hihi:
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page

Тия цитирани умения ги дават всяка нощ по кабелната, ама ЛААГ не дават хич, дори по новините!

Взимаш ръководството, обаждаш се на някоя колежка, купуваш кафенце, кола, бисквитки, парфюмче и подаряваш и ти обясняват задачките. Ако имаш късмет - може и бонус да има цитираните неща и на тях да ти повишат квалификацията.
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!

Взимаш ръководството, обаждаш се на някоя колежка, купуваш кафенце, кола, бисквитки, парфюмче и подаряваш и ти обясняват задачките. Ако имаш късмет - може и бонус да има цитираните неща и на тях да ти повишат квалификацията.

ЧЕСТИТООООО
Това ако не е най-прекият път до сърцето на една математичка.....,не ви трябва мат. оптимиране за решението на този казус.

Енков това е една фундаментална теория.... трябва да се доразвие.
Активен

rnedelchev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 117
  • "Get a GREP on yourself!"
    • http://rallybulgaria.com

Амм.... ей Вие тези жени ги зачесахте като бира и картофки :-) ..

@ kriskross, мисля, че това ще ти помогне най-добре :-)

Активен

rnedelchev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 117
  • "Get a GREP on yourself!"
    • http://rallybulgaria.com

Изпита мина успешно :-) Дано всички да са доволни  :chat:
Активен

4k

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

За някой ноже би мина успешно но не за мен ! на 04.01.2009 от 09:00 пак ще се мъча ! Много ми се виждат трудни тези задачи !
Активен

bleit

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46

Задачите не са толкова трудни, колкото изглеждат. Щом дори аз взех изпита ;)
 Цаката е да им хванеш шаблона. Алгебрата е елементарна, а за геометрията трябва да порешаваш малко задачки,за да им схванеш цаката.
Активен
hardcore простак

SheLLia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38

За някой ноже би мина успешно но не за мен ! на 04.01.2009 от 09:00 пак ще се мъча ! Много ми се виждат трудни тези задачи !

тея задачи ако ти се виждат трудни .... направо недей записва втори курс
Активен

MV

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

Ти за това ли питаш как се намира детерминанта от 3ти ред ?
Активен
FMI-Female Mind Intruders

4k

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

На поправката задачите бяха доста лесни ! Взех изпита с 4 !  :#7: Значи приятелски съвет : наблягайте повечко на АГ (геометрия), ЛА е доста разбираемо ако седниш да го погледниш !  :y:
Активен

SheLLia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38

значи когато не решаваш задачи дълго време едва ли след година още си спомняш абсолютно всичко ... то си личи след като съм си взела изпитите с по 4 - 5 дали ги разбирам или не .....

Ти за това ли питаш как се намира детерминанта от 3ти ред ?

значи когато не решаваш задачи дълго време едва ли след година още си спомняш абсолютно всичко ... то си личи след като съм си взела изпитите с по 4 - 5 дали ги разбирам или не ..... след като доцентите си отварят помагала да гледат какво остава за нас  студентите , за това недей умува много много просто ЛААГ  е къде къде по-лесен от следващите математики

Активен