argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Изпит по стопанска история  (Прочетена 1917 пъти)

Bobitka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

:roll: Колеги от международна търговия и счетоводство, имам една молба:) Може ло някой да разкаже как е минал изпита при Кацаркова? Можахте ли да напишете нещо?
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 346
  • НАЗАД... стъпил си ми в аурата.
Re: Изпит по стопанска история
« Отговор #1 -: 03.02.2009, 16:23:36 »

Който е чел, написал е. Аз лично писах и по трите въпроса, но не са излезли още резултатите. Подчертавам с три черти не съм преписвала, бях учила. Изпитът е стандартен писмен. Професорката даде три частични въпроса на две различни групи - точно както обясни предварително как ще протече изпитът, така й протече. Нищо страшно няма.
Активен
Дзен...

didito87

• Гост
« Отговор #2 -: 03.02.2009, 19:14:55 »

Доц. Кацаркова много дъежи да се развие въпроса за България, на изпита задължително дава от раздела за България. Но най- важното е май да се пише по всички въпроси. Взимането на изпита е въпрос на късмет  :-)
Активен

gerlita

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
« Отговор #3 -: 03.02.2009, 23:15:51 »

здравейте колеги интересуват ме въпросите които е дала проф.Кацаркова на изпита по стопанска история на 01.02.дали са частични и кои по-точно
Активен

vanini148

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #4 -: 04.02.2009, 12:10:19 »

здравеите. въпросите по стопанска, които се паднаха на едната и другата група са съответно:предмет на стоп.история, индустриалния преврат в германия, а за България-селско стопанство по време на кризата 29-33 година
за 2 група - методи на стопанската история, индустриалния преврат в САЩ, а за България-промишленост по време на кризата 29-33 година
минахме с лесни въпроси, но ще видим какъв ще е краиния резултат
успех
Активен

kbkl

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53
« Отговор #5 -: 05.02.2009, 16:51:00 »

За финансов мениджър пише че изпитът е в 1 ауд. в Нова сграда. Обаче такава аудитория там няма. 1-ва аудитория е в ректората. Някой има ли информация къде точно ще се проведе изпита?
Активен

iwanowa

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 65
« Отговор #6 -: 05.02.2009, 17:20:31 »

За финансов мениджър пише че изпитът е в 1 ауд. в Нова сграда. Обаче такава аудитория там няма. 1-ва аудитория е в ректората. Някой има ли информация къде точно ще се проведе изпита?
това е 1 аула.  :wink:
Активен
Повечето хора използват първите години от живота си, за да съсипят последните.