argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Скинове за nGallery  (Прочетена 1284 пъти)

chebaev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 216
    • Официалната интернет страница на Ивайло Чебаев
Скинове за nGallery
« -: 13.01.2007, 23:00:23 »

Здравейте! Видях, че за "ФМИ в снимки" е ползвана nGallery и може би тук е мястото да попитам относно скинове за нея. Знаете ли някой сайт или някой ако има изтеглени скиновете от ngallery.org също ме удовлетворяват. Благодаря предварително.
Активен

(>',')>LIA<(','<)

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1316
  • :))
    • a lil' something something
Re: Скинове за nGallery
« Отговор #1 -: 13.01.2007, 23:06:27 »

Не, че зная от къде да си дръпнеш скиновете, които искаш, но ще кажа нещо, което казва един много симпатичен на мен преподавател - ЕСТЕТ!!! Ех ех все да има нещо да хваща окото, а?

~LIA~
Активен
ЛИЯ - Професионален заек и кралица.
Going to a food addiction rehab in the nearest possible future.

chebaev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 14.01.2007, 01:53:39 »

Мен ми трябва един точно определен скин. Той е като този стандартния само, че е не е оранжев ами син. Ама тези тапанари я сложиха тази nGallery в Comuniti Server и спряха нещо сайта и.
Активен

pophristov

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49
« Отговор #3 -: 14.01.2007, 07:48:15 »

Здравейте! Видях, че за "ФМИ в снимки" е ползвана nGallery и може би тук е мястото да попитам относно скинове за нея. Знаете ли някой сайт или някой ако има изтеглени скиновете от ngallery.org също ме удовлетворяват. Благодаря предварително.

Защо не приложиш тактиката "Направи си сам"? Цялото визуално оформление се облужва от един сравнително прост набор от CSS стилове - в твоя случай този - http://gallery.chebaev.com/templates/ngalleryOrange/main.styles.css. Ако малко от малко разбираш от CSS за нула време можеш да си спретнеш един нов скин. Трябва ти и графичен редактор, за да смениш фоновете, защото на няколко места се ползват гифове - примерно - http://gallery.chebaev.com/templates/ngalleryOrange/images/nav_bg.gif.
Активен

chebaev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 14.01.2007, 11:12:57 »

pophristov това за едитването ми е ясно, но просто не ми се занимава в момента. Просто искам си сложа някакъв скин по фешан и това е
Активен

Иван Йорданов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 175
« Отговор #5 -: 15.01.2007, 09:13:49 »

Цялата тази работа с редактирането ще стане доста по бързо от това да пишеш в форум-а и да чакаш да ти отговорят.

грубо ще ти отнеме около 20 мин :)
Активен
Иван Йорданов
Поздрави от
         The Bash Master Club