argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Английска филология  (Прочетена 69553 пъти)

nancy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
Re: Английска филология
« Отговор #60 -: 21.02.2007, 20:27:59 »

li4no az pri Manchorov si vzeh izpita s carski pi6tov i smeq da tvurdq 4e 90% ot kolegite napraviha su6toto,nqma6e nikakuv problem i imahme 6-ci.Poradi tazi pri4ina sum na tova mnenie,i garantiram 4e nikoi ot grupata ne nau4i ni6to pri nego..iskreno se nadqvam tova da se e slu4ilo samo s nas,ina4e nqmam ni6to protiv 4oveka.
Активен

fierynook

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12
« Отговор #61 -: 21.02.2007, 21:11:33 »

Днес гл.ас. Манчоров отпадна от програмата на 1ви курс поради грешка на учебен отдел (дублиране на часове) :?, така остават само две избираеми дисциплини за нас. Може Койнакова да говори с някои госуващ преподавател да ни води, но не знам какво ще стане... Май ще се запиша при Сания Ко като гледам...  :-D И все пак още гледни точки са добре дошли! (Нещо за проф. Дженкинс например)  :)
Активен

rane

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10
  • "Mess with the best...die like the rest"
« Отговор #62 -: 21.02.2007, 23:23:06 »

Добре де някой на нас ще ни ги обясни ли тези ИД или ще караме на зула ?? Аз щото не се задържам там много в университета и някой ша ме записва няй-вероятно мъ.............. знам ли к'во ??!??! 8-)
Активен

nancy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #63 -: 22.02.2007, 11:54:10 »

abe 4ovek nqma ni6to za obqsnenie,kazva6 da te zapi6at nqkude bez zna4enie kude.....prosto e zaduljitelno ama nqma nikakva polza ot tezi ID,ne stiga 4e ni6to ne u4im a puk i sa adski dosadni..samo ni gubqt vremeto,takava tupnq...ujas...stranno angliiska filologiq sme a poslednoto koeto u4im e angliiski ne misli6 li?Az su6to o6te ne sum se zapisala na ID za vtrori kurs,dori ne znam kakvi sa vuzmojnite prepodavateli,predpolagam 4e otnovo nqkoi kolega 6te me zapi6e.
Активен

Justiniza

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #64 -: 23.02.2007, 11:47:01 »

Privet na vsicki! Pls nuzdaja se ot iztocnik na informazija za primerni testove i materiali za izpitna podgotovka po English. Moze li njakoj da mi pomogne.
Blagodarja predvaritelno :-)
Активен

ilinapi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
« Отговор #65 -: 23.02.2007, 17:23:13 »

ako 6te kandidatstva6 za angliiska filologiq ili  ne6to drugo pak s angliiski smqtam 4e ima kakvo da si kajeme za6toto i az smqtam da napravq sy6toto, moje da obmenim  informaciq  :handshake:  :bravo:
Активен
Why people drink and drive, when they can smoke and fly? :)

chocolate

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 47
  • I LovE ChocolatE
« Отговор #66 -: 23.02.2007, 18:24:53 »

Днес гл.ас. Манчоров отпадна от програмата на 1ви курс поради грешка на учебен отдел (дублиране на часове) :?, така остават само две избираеми дисциплини за нас. Може Койнакова да говори с някои госуващ преподавател да ни води, но не знам какво ще стане... Май ще се запиша при Сания Ко като гледам...  :-D И все пак още гледни точки са добре дошли! (Нещо за проф. Дженкинс например)  :)

pri profesora Jenkins ne vi prepora4vam da se zapisvate!
Активен

REAPER

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
« Отговор #67 -: 02.03.2007, 21:48:06 »

Някой може ли да ми каже на коя дата са си получили дипломите завършилите миналата година? Чувам разни истории, че все още не са им дали дипломи. Има ли такова нещо? :s:
Активен

fierynook

• Неактивен Неактивен
« Отговор #68 -: 09.03.2007, 08:41:12 »

По въпроса за ИД искам да кажа, че се записах при Хейс и без да съм посещавала часовете на другите учители (имам такова намерение де  :mmm: ) съм много доволна от избора си. Как бяха вашите часове?
« Последна редакция: 09.03.2007, 08:44:36 от fierynook »
Активен

chocolate

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 47
  • I LovE ChocolatE
« Отговор #69 -: 11.03.2007, 09:52:15 »

Аз съм при Кацарска. Курсът е CMC- computer mediated communication и изобщо не съжалявам, че се записах. Този курс ми позволява да си комуникирам със студенти от острова на моята възраст и да обменяме всякаква информация, много е интересно и си заслужава.
« Последна редакция: 11.03.2007, 10:28:57 от Kelli_Mutu™ »
Активен

rane

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10
  • "Mess with the best...die like the rest"
« Отговор #70 -: 18.03.2007, 22:12:55 »

Аз при Хейс се записах. Засега пича е точен, въпреки че има малко множко четене. И като говори някой НЕ по темата му пада в очичките ма става. Другите не съм ги посещавал та да давам коментари :)
Активен

Curunir

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
  • Internet. Serious Business.
    • Velvet Pony
« Отговор #71 -: 30.03.2007, 18:03:22 »

Чоклит, Чоклит, изпуснал си най-важното от името на курса, Intercultural  :-D

И аз съм в същия курс. Взех го умишлено като релаксираща мярка след избирателния по романтизъм, който бях записал предишния семестър, ако пак бях на романтизъм, но при Хейс, нещата щяха да излязат извън контрол :)
Активен
Anyone can play guitar
http://www.explodingdog.com/

Angie

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13
  • IMPOSSIBLE IS NOTHING
« Отговор #72 -: 30.04.2007, 12:40:03 »

Имам едно въпросче - защо в програмата на АФ няма инфо за  Формата на завършване?
« Последна редакция: 30.04.2007, 12:42:54 от Angie »
Активен

Angie

• Неактивен Неактивен
  • IMPOSSIBLE IS NOTHING
« Отговор #73 -: 24.05.2007, 00:18:39 »

Съжалявам за тъпия въпрос  :blush: - намерих каквото ми трябваше, просто от моя компютър не мога да го отворя- явно нямам подходяща програма.
Активен

cafe1234

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #74 -: 30.05.2007, 03:24:15 »

Az sam se zapisal pri Hyes.Pi4a e super svqsten i si ima tipi4niq angliiski humor koeto raznoobrazqva neshtata malko.kefi si me.ina4e ima dosta materql i ponqkoga mi dosku4ava. 8-)

Модератор: Писането на кирилица във форума е задължително. Следващия път ще трия!
« Последна редакция: 30.05.2007, 17:54:41 от fair »
Активен
Imalo edno vreme...
Imalo edno sklonenie....
Imalo edin padej...
Ima si gi! :P

maggie

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #75 -: 02.06.2007, 16:58:35 »

И аз ви съветвам като колегата Chocolate при Jenkins не е препоръчително да се записвате на ID, и без друго постоянно имаме по нещичко при него. :no:
« Последна редакция: 02.06.2007, 17:01:15 от fair »
Активен

Bringing sexy back

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 97
  • Simply beautiful
« Отговор #76 -: 29.06.2007, 08:59:45 »

Е, колеги- мина първата година.Доволни ли сте от специалността или леко са ви досадили някои дисциплини? :-)
Активен

fierynook

• Неактивен Неактивен
« Отговор #77 -: 29.06.2007, 09:34:05 »

Засега съм много доволна от АФ, чак се учудвам, че от първия път уцелих специалност, която ми харесва!  :D Иначе определено не съм доволна от три курса: Странознание на Великобритания - защото имахме само няколко, доста припряни, часа , САЕ - нищо ново не учихме и АВИТО - абсолютно ненужен, изнервящ и много много скучен, все пак колко пъти сте виждали и ще виждате аспектомат в живота си??   :sun:
Активен

Angie

• Неактивен Неактивен
  • IMPOSSIBLE IS NOTHING
« Отговор #78 -: 30.06.2007, 00:30:58 »

Браво колежке! И аз съм на това мнение   :y:
Активен

Angie

• Неактивен Неактивен
  • IMPOSSIBLE IS NOTHING
« Отговор #79 -: 01.07.2007, 18:05:26 »

Хора, някой знае ли какво се учи по нова английска литература във втори курс? Има ли някакъв списък с книги за четене?
Активен