@vuslat, незнам дали си прочела добре какво пише и за икон. спец., но ще си позволя да ти дам поне моето мнение

. Та, ако наистина смяташ да се пробваш, разгледай добре икон. спец.Не е важно да се запишеш просто в такава спец.Например, първото нещо,което ми направи впечатление за маркоикономика, стопанско управление, и политология беше, че се получават БАЗОВИ знания по..., за маркетинг лошото е, че не е написано(става въпрос за справочника на ПУ) каква проф. квалификация получаваш , освен "бакалавър" по маркетинг, което според мен е малко неопределено.Все пак когато си търсиш работа хората ще искат да видят ПЪРВО черно на бяло какво си завършила и какво се преполага че умееш

.Политологията, хмм, "студентите получават базови знания по социология,политология, икономика и управление..."бих казал по малко от всичко...А и квалификацията , с която излизаш - "политолог" - нещо не ми вдъхва сигурност,незнам дали всеки ден се търсят анализатори на политическата ни сцена.Само стопанско управление има точна насоченост когато завършиш - "мениджър", пост , който вярвам е високо ценен във всяка организация

, но не бива да се заблуждаваш, че ако те наемат веднага ще поемеш този пост.В повечето случаи трябва да имаш връзки за да се реализираш като икономист.Не казвам, че е невъзможно...Искам да отбележа, че всичко това е лично МОЕ МНЕНИЕ.И аз ще съм 1 курс АФ и мн хора ми казаха, че е по-добре да се запиша АФ отколкото да запиша някоя икон. спец.Но с времето ще си проличи