argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Изпит по Криминалистика,Финансово право  (Прочетена 2043 пъти)

jikoniko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17

Здравейте знам ,че има вече тема ,в която се  говори за изпита по криминалистика,но аз искам да опитам -тъй като проф .д.ю.н Кунчев дава възможност да се явиш и на устен изпит -какви са въпросите ,които задава-в смисъл същите ли са, както   на теста и задава ли допълнителни въпроси , ако може да дадете примери.А също така и устната форма по ФИНАНСОВО ПРАВО (по желание)-отново ли са същите въпроси като на писмения или задават и други въпроси?Благодаря предварително на всички ,които ще отговорят на въпросите ми ,тъй като за мен не стана ясно как  ще протечат устните форми на изпитите по тези предмети.
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Само в писмена форма сме държали тези изпити. Вярно е че изпитващите попитаха дали има желание някой за устен , но никой не се престраши.А до въпросите ,  логично е да са от конспекта , няма друг начин, не съм чувал по Право да изпитват по въпроси извън конспекта!Карай си писмено ,така е най добре, разтегни един локум и 3-та ти е вързана, при устния можеш да запецнеш и тогава не ми говори....!успех на писмения :-)
Активен
Всичко е любов

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
криминалистика
« Отговор #2 -: 13.10.2009, 00:21:47 »

Честито на всички взели днес изпита по Криминалистика! :y: :-* :heart:
Активен
Всичко е любов