Факултети > Факултет по икономически и социални науки

Електронни материали (неофициални) за студенти от ФИСН

(1/14) > >>

Васил Георгиев:
Колеги, първоначалната ми идея за група на ФИСН с електронни материали в Гугъл се разви с помощта на хора от университета и сега нещата се намират в системата http://students.uni-plovdiv.bg/ . Най-долу ще можете да намерите групата с електронни материали, като единственото необходимо, за да можете да имате достъп до тях е Фокус регистрация ( https://focus.uni-plovdiv.bg/ ). Ще се радвам да се включват колкото е възможно повече хора, за да може базата данни да се обогати достатъчно. Всеки един от вас ще има възможност да сваля материали, а също така и да качва такива. Очаквам ви в новата група!

П.С. Групата в Гугъл няма да функционира още дълго, просто чакам всички да научат за новата и тогава ще прекратя съществуването и!

john_abruzzi:
очень хорошо, васко. :D още по-хубаво би било, ако можеха да се намерят колеги/колежки, които да ни предоставят на добра воля някакви материали, както ние правим спрямо колегите и колежките, приети след нас. :handshake:

Васил Георгиев:

--- Цитат на: john_abruzzi в 28.10.2009, 19:21:34 ---очень хорошо, васко. :D още по-хубаво би било, ако можеха да се намерят колеги/колежки, които да ни предоставят на добра воля някакви материали, както ние правим спрямо колегите и колежките, приети след нас. :handshake:

--- Край на цитат ---
Общо взето това е целта на идеята ми, студентите да помагат на студентите! Вече всичко зависи от нас самите, ако има ентусиасти нещата ще тръгнат, ако ли не, всичко ще си остане само една идея. Но аз ще се мъча, пък докъдето я докарам, поне ще е опит!

ivkaka:
по-хубаво студентите да си ходят редовно на лекции :Р

Васил Георгиев:

--- Цитат на: ivkaka в 28.10.2009, 20:08:06 ---по-хубаво студентите да си ходят редовно на лекции :Р

--- Край на цитат ---
Никой не е казал да не ходят редовно на лекции, но това е един вид улеснение! Който си е решил да си ходи на лекции, ще си ходи дори да има електронни материали, а който не е, няма, така че това не е критерии! :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия