argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Какви избираеми дисциплини искате да слушате  (Прочетена 4988 пъти)

Ivski

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
    • Ivski

А по математика какво ви се слуша, колеги? :-) Например нещо, свързано с геометрията на Вселената, би ли представлявало интерес за вас?

Е, това ми звучи като нещо, което си заслужава. Определено представлява интерес!
Активен

chemi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 132

А по математика какво ви се слуша, колеги? :-) Например нещо, свързано с геометрията на Вселената, би ли представлявало интерес за вас?

Е, това ми звучи като нещо, което си заслужава. Определено представлява интерес!

Но да го води Грибачев
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die

мен ми се слуша дисциплина - как да вадарим пари без да работим, да си клатим краката по цял ден и да играем старкрафт 2 :Д кой ша я праи ?
Активен

Alice_in_Wonderland

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 489
  • Well I Refuse! I Refuse! I Refuse!

мен ми се слуша дисциплина - как да вадарим пари без да работим, да си клатим краката по цял ден и да играем старкрафт 2 :Д кой ша я праи ?
Аз ще се запиша ако ме научиш да играя SC1 и ми дадеш key за 2 xD
Активен
Everybody Lies.

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors

Аз се чудех не е ли време да се направи нещо за мобилни устройства ...

примерно разработване на мобилни приложения за Windows Mobile 6 Standard/Professional с .NET Compact Framework

Това за другата година ... може разибра се и за андроид нещо ...
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth

code_master

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 28

Но да го води Грибачев
като интересно да ама ако не работиш за NASA а си останеш в БГ няма да ти послужи много :д
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die

Аз ще се запиша ако ме научиш да играя SC1 и ми дадеш key за 2 xD
Един приятел продава кеи за 2 за betata ... аз още не мога да я игря щоото служебното ми PC е с няква тъпа video карта :D
« Последна редакция: 20.03.2010, 19:02:56 от JOKe »
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die

примерно разработване на мобилни приложения за Windows Mobile 6 Standard/Professional с .NET Compact Framework

бат Вълчо мисля че нещо яко зa silverlight + Windows Mobile 7 ще се хареса доста ... все пак ся супер много се шуми около нерго не че някой го приема на сериозно ноооо все пак
« Последна редакция: 20.03.2010, 19:03:54 от JOKe »
Активен

gocev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 29
  • Will code .NET for Food.

Е то стандартния Silverlight не е ли достатъчен макар че след едно курсче по XAML и по конзолно програмиране на C# няма никакви проблеми да се занимаваш със WPF и WPF/E. А Windows Mobile 7... същата боза както и предните версии :)
Активен
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Help Bunny by Copying and pasting him! Help him gain world domination.

neliM

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
  • Шматка

Т'ва звучи готино, аз съм за :)
Активен
Шматкам се.

may_vast

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Здравейте, аз съм Мая, някой може да ме познават от курсовете по Flash и ActionScript, които водих преди. Реших и аз да се включа в темата. Как ви се струват курсове на следната тематика "Основни принципи при разработката на едно Уеб или Настолно GUI" или "Flash срещу Silverlight", понеже вторият видимо задобря, определено е интересно да се направи една съпоставка, разработвайки реално приложение...?
Активен
“Tell me and I will forget, Show me, and I will remember, Let me do it and I will understand.” - Flash slogan:)

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die

свързан с предния пост на мая бих пеистнал еи това доста забавно блогче http://www.shinedraw.com/ общо взето примерчета как се прави нещо на Flash и Silverlight с малки коментари
Активен