Здравейте хора
и така ... за текущият сайт на ФМИ съм "виновен" АЗ и до някаде декана на ФМИ, доста работа си беше да се организира информацията да се въведе и др., все пак до момента сайта мисля че е над 2000 страници което изибщо не е малко. Когато е правен, горе доло си беше приличен, въпросът е че от тогава не е променяно почти нищо с изключение на добавяне на галерията със снимки - не говоря за попълване на онформация в сайта понеже това става ежедневно.
както забелязах че някой спомена, има "нов" сайт, пак е правен от мене за диплумна работа, на PHP, динамичен и така на татака както се чете по обявите ;) ... въпросът е че дизейна изпалзван при представянето му не допадна на ръководството ... имаше и други дизайни от студенти, та дори и фирма се беше навила ... но в крайна сметка по една или друга причина няма още нищо.
и така да си говорим по същество ...
предложението за конкурс е приятно нещо, дори смятам да ви насърча с обявяване на "малка спонсурска награда" от моя страна, само организирайте конкурса и да се приеме дизайна от ръководството.
Ами това е надявам се да зарадвам някой с малко парички, а и аз да се зарадвам с добър външен вид на сайта ни ;)
P.S. Ако се намери още някой желещ да подпомогне наградният фонд да пише ... вярвам че участниците няма да се откажат.