И мен май това ме приеха. Аз дълго време се колебаех между аграрният университет и "мотиката на село", ама най-накрая се наканих и си викам, хайде, психология да е, че вече ми омръзна всички да ми повтарят "Ае тоя е баси и психото", пък аз още не съм минал и първата година. Ама тя баба винаги ми е казвала, че е хубаво да си напред с мат'ряла. Та аз видях, че маловажните въпроси по специалността сте ги застъргали вече, но на мен все още ми е мъка на сърцето след това аз с кой ще ходя да пия бира, а? Вие за това мислите ли? Срамота... То ще е програми, работи, образование, кОлтура - зор с една дума. Тука се консултирах с един приятел, студент уж, и той вика, че по-малко от една каса Каменица не се признава. Може и нещо твърдо, ама да знаете, че аз след това хора на гръб не нося. Та казвайте сега на кой му се ходи и има ли някакви идеи за мястото, че аз последно като подавах документите в "ПУ-НОВА СГРАДА" - малий, то голям убитак било. Затова и аз предлагам да сменим местоположението на колкото се може по-далеч! От мен толкова, аз отивам на събора в село да ям локум, пък вие дерзайте по отговора, че не може така да се излагаме пред целият факултет, бе ей!