18 февруари (неделя - ден преди 19 февруари !!!!!) Панахида в чест 134 години от обесването на Васил Иванов Кунчев, известен под псевдонима Левски - Голям Българин (държа да подчертая с две дебели линии, опция която така и не съществува тук; не ме кефи одебеляваянето на буквите !!!), в местноста при манастира Св. Петка Мулдавска в близост до АСЕНОВГРАД - малък български градец с богати традиции в лозаро-винарството!!!, и не само!, както и с изключителна културно-историческа многоплавност !!! ТА !!! ИМЕННО на 18 Февруари 2007 година ОРГАНИЗИРАМ поход - КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ !!! - до манастира Св. Петка Мулдавска, Като АКЦЕНТЪТ ще пада върху участието в НАРОДНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ !!!
ЗА ТЕЗИ КОЙТО ЩЕ МЕ ПРАВЯТ НА МАЛОУМЕН, обяснявайки ми, че В. И. Кунчев, известен с псевдонима Левски е обесен на 19 февруари, а мероприатието е на 18ти същят месец, тоест според тях това разминаване е невъзможно (прависти, филолози, биолози, физици, заварчици, зидаро-мазачи и ред руги специалисти, широко профилирани в нашия ВУЗ)! ЗАЯВЯВАМ стиснал с две ръце 24позиционНИЯТ гриф на ТАЛПАТА (лютня копие на Gibson SG Clasic), че това се прави умишлено в почивен ден за да може НАРОДЪТ пълноценно да се включи в МЕРОПРИЯТИЕТО, както не би станало в делничен ден !!!!!
ЗА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ, ПОНЕЖЕ АЗ ЗНАМ КОИ СА ТЕ !!!!! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ ПРОМЯНА В ПЛАН-ГРАФИКА СЛЕДЕТЕ СЪОБЩЕНИЯТА МИ ТУК, КАКТО И НАГЕЛЖДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО GSM-АПАРАТИТЕ СИ