Радо, това ли ти е критерият за човек, който би те респектирал? Да кара Мерцедес.
За известяването за записването, аз се заклевам никога повече да не проявявам самоинициатива и да не обяснявам и тук във форума очевидни неща, защото все излизам и аз виновен. За какво ми трябваше и утре, вместо да се наспя, да обявявам извънреден изпит по ООП/Програмиране/АСД, след като в понеделник (преди 2 дни) си имаше ликвидация, ама нали видях, че има доста, дето не го взеха и помолих доц. Донева да пуснем дата, след което си загубих 20 минути да ида до админите, да сложим обявата в Новини (да допълним нашата дата в общата новина за извънредните изпити), да разпечатам съобщение и да ида да го залепя долу на таблото във фоайето. Не, никога повече... Дори и удивителни няма да ползвам в този форум, защото Радо ми се караше за тях, ама може и да му сложа, да им се радва, а? Ето му няколко - удивителни за Радо!!! Три броя, за резерва да има.
И спрете с хейтинга, решавайте си проблемите на място с конкретните хора, не по форума. Защо трябва аз да прочета тема, да ровя по сайта, да звъня на инспекторката и да пусна отговор? Радо може да си мисли, че с 500-те лв такса си плаща обучението и моята заплата, но аз не виждам никъде в моята трудова характеристика обясняване на неща по форум?
Найдене, защо се правиш, че не си виждал форуми? И ти си баш хейтъра, а във ФМИ стана човек (за програмист не знам и сега дали си станал, ама няма да спорим - шегувам се). Не сме БГ-Мама, нито чат!