ami az sum zavurshile edna specialnost zadochno, i hibridkata mi e 2-ra, za shtastie i na neia i se vijda kraq na obuchenieto. blagodarenie na zado4nata uzpqh da zapisha i da izkaram filologiqta, v sushtoto vreme i raboteh. soven tova zavurshih na chastno i pravo/dori i nelegitimno zasega, beshe mnogo trudno da gi su4etaq. taka che ne e nujdo da me prosvetlqwate za mama i tati:). misulta mi beshe che na nas ni pravqt problemi za prisustvie, neshto ot roda na ako imate 2 minusa za celiq semestar nqma da poluchite zaverka i tqm podobni gluposti/. zavarshila sum ruskata gimnaziq, kudeto ucha ruski ot 1 klas / predposledna paralelka predi da zatvorqt nachalnoto v ruskata. Ne kazvam vsi4ko tova, za da se fukam, a za da dokaja kolko poro4na e sistemata. ta...kum misulta mi. V 1 kurs po4ti vsi4ki vijdaha za 1 pat ruskite bukvi, edva chetqha...i az trabvashe da slucham 1 chas kak srichat, zatova propuskah tezi chasove i nakraia povtarqh godinata, zashtoto ne mi dadoha zaverka. kato popitah "zashto ne sum li dostatu4no dobra za tova taka da go narechem 1 nivo?" i poluchih otgovor "Ami kato ne moga da te skusam na izpit, nqma da te dopusna do takuv" I zatova mi e chudno kak moje da uchish edin ezik Zado4no, osobeno ako ne si go uchil predi tova, i d mojesh posle da go prepodavash. Prosto mi beshe chudno...