Случва се и на другаде, не се притеснявай... Когато отидеш там - ще го видиш!
AS IS е защото не е приумица на някого си - това ви обяснявам. Да, точно на бензиностанцията всяко тримесечие или по-често ти сменят цената на бензина - ти искаш ли отчет от Лукойл защо е сменена? Просто казват 3 дни по-рано по телевизията и толкоз. Освен това - виж колко по-рано е обявена ваканцията и ще се вземат мерки за наваксване или отсрочване на материала. За преподавателите ти обясних, че ще създаде проблем, не удобство - с броя преподадени часове. Може и да се вземе решение да се наваксват някак извънредно. Не знам все още.
Преценено е, сметнато е, не се прави само в нашият ВУЗ, разберете го това най-сетне. За ваканциите говоря. Не може да се вземе еднолично решение дори на декан само - това е съгласувано с министерството, ректора, министъра.
За търсачите на причини - казах как и по какъв начин става. Във форум - сори. Тва е.
П.П. Така. Темата е заключена от Антоний, но модератор съм вече аз. Ако науча подробности за ваканцията - ще добавя информация. Темата остава заключена.
Ваканцията е за целият ПУ - не само за ФМИ. Днес проверих. Така че явно причините са комплексни. Може ФМИ да има парно от ТЕЦ-а, но Ректората е на собствено парно мазут (примерно) и за него да няма пари.