Благодаря ти за подкрепата...ама просто съм адски разочарована от всички...само се говори,а накрая оставаме излъгани....но прав си,това е България,това е държавен ВУЗ, НО ДА ПОДЧЕРТАЯ С ВЪЗМОЖНОСТТА ВСЕКИ ДА ВЛИЗА КАТО ЗАПЛАТИ СЪОТВЕТНАТА СУМА....
....аз за какво съм се мъчила цяла година да уча,и накарая примерно,някой лигльо на мама и тати,да си плати и да влезе вместо някоя кадърен човек....ееее,наистина уникална мотивация....
....преди около десет дни като ходих да си плащам "скромната държавна такса",двама родители нагло извадиха големите куфарчета с пари и си платиха в банката по три хиляди,и след това доволни от себе си,а и от съдбата на детето си,отидоха да му избират специалност...
...е кажете ми,сега това не е ли наглост....ама какво само да се ядосвам,нищо не може да се промени...образованието се купува и ще се купува,докато всички българи сме толкова лакоми за пари...
....и както спокойно и с гордост каза ръководството на откриването на учебната година...вие ще се множите поради наплива на студенти от частните университети и други държави....ееее,браво,това си беше думата.....и те имали право,и те си имали желанията.....
....еххх,защо и моите желания не се сбъдваха така с книжни хартийки...
...ама мерси,сама ще си се оправям,то това не е живот,постоянно да разчиташ на тея пари,а и все пак някой ден свършвам....
....мен ме няма в тая пореден фарс на уникална българска простотия....