Според мен фундаменталната идея на всички форуми, както и на този тук, е човек да получава информация от горе-долу сигурен източник. Казвам горе-долу, защото знаете как е. Онзи казал, този недочул, третият обобщил и примерно накрая човек ходи да си вади карта на уни кредит от банката, пък то университета вършел тази работа.
Особено ако чакаш на опашка там, а след това филмираш около пет-шест човека, че и те трябва да ходят, става много весело ^^ Това като субективна информация, така да се изкажа, да ми олекне на душата.
Хубаво, ама гледам, че не съм само аз (с олекването). Примерно колегата "munroe". Едва ли някой ще тръгне да спори с него относно простотията с минималните 75 лева. То се видя, че много "умници" имаме в образователната система, някакъв флуд, в не знам си коя тема, в еди кой си форум едва ли ще им натежи на съвестта и ще ги накара евентуално да променят нещо. Така че 90 % от всички тези изказвания тука са с личен мотив и без конкретен логичен замисъл (освен олекването
) Това с майките - същата история. Най-обичам да видя мърморковци, които чакат на опашка и се дразнят на всеки който ги прережда. И хем се дразнят, пък накрая нищо не правят. Мен до сега защо никой не ме е прередил, без мое съгласие ? (реторика, за да централизирам върху това, че всичко е субективно и зависи как ти сам си го направиш) Аз лично съм се пререждал доста, признавам си. Защото мога и знам как, не че това ме оправдава... Ако дадена млада майка иска да мине пред мен, ще и позволя. Човечно е... Това всичко го редя с идеята барем някой се усети, че вече нещата не са толкова до принципи и идеали, а дали ти сам можеш да се оправяш или не. Това е, нищо сложно...
По какъв път се изплащат стипендиите ?
Както вече по-горе казах, университета ти вади карта на уни кредит и там ти превеждат парите.