argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Препоръки за КСК  (Прочетена 1965 пъти)

Gigiaa

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
Препоръки за КСК
« -: 27.07.2006, 19:32:42 »

Такааам...като цяло съм доволна от начина, по който се провежда КСК'06 . Но се обръщам към хората, от които зависи каква информация да се публикува в сайта на ПУ.
 Моля ви, като един от най-предпочитаните ВУЗ-ове в страната е редно да бъдете на ниво във всяко едно отношение. Това включва и сайта, защото масово кандидат-студентите се информират от него. Затова погрижете се в него да има поне някакви статистики за минимални балове от предходни години, приблизителен процент на оценките, получени на изпитите и т.н. Това ще бъде изключително полезно за всички, защото, по мои наблюдения, сега всички скубят коси и заливат форума с въпроси от рода на "Ама 4,50 ще ми стигне ли за маркетинг?" Ако публикувате някакви статистики, то повечето ще могат да преценят възможностите си, да се успокоят и да насочат нервите си в нещо по-продуктивно от гадаенето.
 Аз лично съм очарована от информацията, която дава сайта на СА "Д.А.Ценов" - Свищов, например (www.uni-svishtov.bg). Там за броени минути вече знаеш всичко, което те интересува. Доста добра работа са свършили, как мислите? Според мен не е редно академията там, която за тази година са подали документи малко над 5 хил. кандидат-студенти, да предоставя по-пълна и ясна информация от ПУ, където само кандидатстващите с изпит по езикова култура бяха над 5 хил.
 :wink:
 Вземете се в ръце  :roll:
Активен
The silence gets us nowhere, gets us nowhere way too fast...

OpenBSD

  • Гост
Правила за постване в КСК
« Отговор #1 -: 24.08.2006, 23:18:07 »

От тук може да се запознаете с правилата. А това е темата, в която да дискутираме какво може да се промени, премахне или допълни.
Активен

4_kurs

  • Гост
Re: Препоръки за КСК
« Отговор #2 -: 15.10.2006, 16:49:51 »

социолозите могат да с е вземат в ръце и да направят нещо по въпроса :wink:
Активен