Въпреки номера , които ми дадоха съм доволна от стаята си, просто се чака много ...
Ами не съм наясно с всички общежития,но ще ти кажа какво знам аз ... Аз бях в общежитията на Медицинския университет ( Царевец 2 ). Там са 2 блока - в единия ползвате баня и тоалетна 2 стаи , а в другия имаш собствен санитарен възел.Стаите не са нищо особено,но ако си я спретнеш става добре ( а сега ремонтират единия блок , но не се знае дали на ПУ ще се отпуснати стаи) . Там няма кухни и перални ..
В чайкитее мисля ,че блок 2 отпускаха на хора от ПУ , но не съм сигурна.Там съм ходила ии стаите са сравнително добри , със собствен санитарен възел , на етажа имат кухня и пералня.На мен там ми хареса,но имам приятели , които се оплакваха от влага и така нататък.. А също там си близо по - близо до ПУ , а и наемът беше 40 - 50 лв...
За Мариците и Благоев нищо не мога да кажа ... не съм ходила, а на слухове не се доверявам.Може би някои , които е живял или поне ходил трябва да ти каже.Надявам се да съм тии помогнала поне малко ;)