argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Прекъсване  (Прочетена 1097 пъти)

radiwwww

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Прекъсване
« -: 17.02.2013, 16:13:57 »

Здравейте, миналата година ми се наложи да прекъсна втория семестър. Доколкото разбрах сега просто си продължавам от там където съм спрял, трябва ли да се попълват някакви документи, или нещо от сорта. Ще се радвам някой да ми помогне
Активен

hintt

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 59
Re: Прекъсване
« Отговор #1 -: 18.09.2013, 11:12:10 »

с мен ме интересува това, ако съм пропуснала даден семестър, продължавам ли си от там, до където съм стигнала :) Благодаря
Активен

katastrofa_92

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 227
  • ;)
« Отговор #2 -: 18.09.2013, 23:43:05 »

този въпрос към вашите инспекторки там ще ви обяснят достоверно и ясно
Активен

hintt

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 59
« Отговор #3 -: 26.09.2013, 12:42:38 »

Благодаря все пак, но нали за това е този форум. Питам тук с надеждата да получа някаква информация и че все пак има някой, който поне има някакво инфо или е бил в моето положение. Знам, че инспекторката би ми отговорила, но нямам нервите да вися с часове пред кабинета и да чакам да минат 6756754678 човека, просто за да ми отговори на този въпрос. ЗА инспекторката на БФ става въпрос, повечето от вас знаят за какво говоря. Няма кога да отида, тъй като програмата ми почти не го позволява, а друг е въпроса за работното и време и че не е гаранция, че пак ще се ходи, ако не успея да мина, затова реших да попитам тук, за да си спестя многото време и нерви
Активен

katastrofa_92

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 227
  • ;)
« Отговор #4 -: 26.09.2013, 15:57:21 »

Благодаря все пак, но нали за това е този форум. Питам тук с надеждата да получа някаква информация и че все пак има някой, който поне има някакво инфо или е бил в моето положение. Знам, че инспекторката би ми отговорила, но нямам нервите да вися с часове пред кабинета и да чакам да минат 6756754678 човека, просто за да ми отговори на този въпрос. ЗА инспекторката на БФ става въпрос, повечето от вас знаят за какво говоря. Няма кога да отида, тъй като програмата ми почти не го позволява, а друг е въпроса за работното и време и че не е гаранция, че пак ще се ходи, ако не успея да мина, затова реших да попитам тук, за да си спестя многото време и нерви
аз ти го казвам,за да ти е по верна и достоверна информацията,щото всеки ще си изкаже мнението или това,което му се  е случило и ако 6 човека напишат 6 различни версии на кого да вярваш?
Активен