argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Office 2007  (Прочетена 4873 пъти)

chebaev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 216
    • Официалната интернет страница на Ивайло Чебаев
Office 2007
« -: 20.11.2006, 18:50:52 »

Искам да попитам някой дали вече е ползвал новия Office 2007? Въпросът ми по-точно е дали е възможно да се сменят табовете в офиса с класическите падащи менюта и тулбарове?
Активен

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 430
    • My YouTube
Re: Office 2007
« Отговор #1 -: 20.11.2006, 18:53:12 »

Не съм го ползвала, но имайки предвид МС продуктите би трябвало да може, само дето трябва да се заровиш много дълбоко :)
Активен
There is always something waiting at the end of the road... if you are not willing to see it, you probably shouldn't be there

chebaev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 20.11.2006, 19:15:27 »

Ами незнам аз тука от няколко седмици се рвя и нищо не открих и за това реших да поитам тук по-компетентните хора от мен
Активен

Sayos

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1366
  • The Dark side
« Отговор #3 -: 20.11.2006, 22:24:05 »

Notepad roolz  :haha:
Активен

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
    • My YouTube
« Отговор #4 -: 20.11.2006, 22:43:42 »

Open office рулз,
мен скоро ме зарибиха  :-)
Активен
There is always something waiting at the end of the road... if you are not willing to see it, you probably shouldn't be there

Sayos

• Неактивен Неактивен
  • The Dark side
« Отговор #5 -: 20.11.2006, 22:54:52 »

Open Office го ползвах навремето под Linux когато беше още версия 1.0 много е як  :rock:
Активен

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
    • My YouTube
« Отговор #6 -: 20.11.2006, 23:01:17 »

Аха, експорта към .pdf е the best!!  :-D
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 843
« Отговор #7 -: 21.11.2006, 01:47:51 »

moje bi edin ot malkoto sluchai deto free software alternativata e po-dobra ot komersialnata

e razbira se s office 2007 neshtata moje da se promeniat no lipsata na pdf export pak shte sipe nepriatno na MS Office
Активен
"Човек винаги трябва да си прави background" - Lia

deviser

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 247
    • портал за имоти
« Отговор #8 -: 21.11.2006, 11:50:55 »

Маи времето на MS Office изтища....
говори се че ЕС ще въведат *.odf като официален за всички документи в съюза. Ако товастане то M$ ще трябва или да включат подръжка на odf или да забравят за европеиския пазар.......
Основното предимство на MS до сега беше липсата на съвместимост с ОпенОфис, ако това отпадне не вярвам някои да дава стотици долари за софтуер които има по-добра и при това безплатна алтернатива ;-)

OpenOffice.org rulezzzz
Активен

Sayos

• Неактивен Неактивен
  • The Dark side
« Отговор #9 -: 21.11.2006, 12:10:41 »

Така е плюс това че на всяка нова версия незнайно защо му разбъркват някви хави по менютата и ако е свикнал човек с някоя предна версия се лута, което адски ме дразни  :haha:
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
« Отговор #10 -: 21.11.2006, 12:15:51 »

Маи времето на MS Office изтища....
говори се че ЕС ще въведат *.odf като официален за всички документи в съюза. Ако товастане то M$ ще трябва или да включат подръжка на odf или да забравят за европеиския пазар.......
Основното предимство на MS до сега беше липсата на съвместимост с ОпенОфис, ако това отпадне не вярвам някои да дава стотици долари за софтуер които има по-добра и при това безплатна алтернатива ;-)

OpenOffice.org rulezzzz

koi ti gi razpravia teia, shtoto neshto mi se vijda neveroiatno?

Inache bih se radval vupreki, che kato cialo sum fen na MS i nishto losho ne moga da kaja za MS Office shte se razmaja ot kef ako Free alternativata izduha pone edin put komersialnata takava (mai do sega ne e imalo takuv sluchai:( )
Активен

Sayos

• Неактивен Неактивен
  • The Dark side
« Отговор #11 -: 21.11.2006, 12:19:27 »

Stilgar, не си прав на JOKe проекта по комп. графика е free и издуха AutoCAD  :haha:
Активен

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2750
  • Юридически факултет
    • My photos
« Отговор #12 -: 21.11.2006, 13:13:29 »

Аз не съм компетентна като ФМИ-стите, но съм си от старата генерация и малко трудно свиквам с новото. Засега вкъщи е инсталиран офис пакет 2007, но нещо не мога да се пригодя към него, а и наистина ме дразнят въпросните падащи менюта. така, че май скоро ще го сменям пак със старата, но добре изпитана версия.
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
« Отговор #13 -: 21.11.2006, 16:53:17 »

Аз не съм компетентна като ФМИ-стите, но съм си от старата генерация и малко трудно свиквам с новото. Засега вкъщи е инсталиран офис пакет 2007, но нещо не мога да се пригодя към него, а и наистина ме дразнят въпросните падащи менюта. така, че май скоро ще го сменям пак със старата, но добре изпитана версия.

mislish che Open Office se razlichava osobeno kato interface i povedenie ot MS Office?
ako e taka v greshka si
razlikite obiknoveno sa na mnogo visoko nivo na polzvane na office-a (template-i VB scriptove i prochie chudesa deto ideia niamam kak se polzvat)
Активен

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
    • My YouTube
« Отговор #14 -: 21.11.2006, 17:07:27 »

template пък е елементарен , плюс това на нас не ни върши особенна работа.. кога на някой от вас му се е наложило да си направи шаблон? на мен лично никога :) на някоя секретарка дето пише молби примерно - да.

даже и макроси за какво са ти...
« Последна редакция: 21.11.2006, 17:09:24 от Ivelinka »
Активен

deviser

• Неактивен Неактивен
    • портал за имоти
« Отговор #15 -: 21.11.2006, 17:31:45 »

template пък е елементарен , плюс това на нас не ни върши особенна работа.. кога на някой от вас му се е наложило да си направи шаблон? на мен лично никога :) на някоя секретарка дето пише молби примерно - да.

даже и макроси за какво са ти...

Макросите вършат работа - примерно складова програма която трябва да попълва фактура е удобно ако се напише един макрос който да върши тази работа.
според мен наи голям проблем се явявя несъвместимоста м/у VBScript i StarBasic (голяма досада е за всеки документ да трябва да пренаписваш скриптовете от M$Office за ООо)
Активен

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
    • My YouTube
« Отговор #16 -: 21.11.2006, 17:54:59 »

Те всички функции дето са сложени вършат работа ПО ПРИНЦИП, но конретно в моя случай.. до колкото го ползвам.. най-ценен ми е експорта  към .pdf, който в ОО става за секунда  :bravo:
Активен

deviser

• Неактивен Неактивен
    • портал за имоти
« Отговор #17 -: 22.11.2006, 14:41:53 »

Те всички функции дето са сложени вършат работа ПО ПРИНЦИП, но конретно в моя случай.. до колкото го ползвам.. най-ценен ми е експорта към .pdf, който в ОО става за секунда :bravo:

Тук си много права и аз заради това сам с ООо :-)
Активен

chebaev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #18 -: 22.11.2006, 15:18:20 »

По въпроса с подръжката на .pdf от Microsoft Office 2007 си има вече пач, с който може да се експортват файлове в .pdf
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
« Отговор #19 -: 22.11.2006, 16:05:53 »

toi si ima otdavna ako tva e vuprosa no nikoga niama da go poddurja oficialno prosto shtoto niamat pravo
Активен