Bravo na vas!
Naskoro razbrah za tozi forum, no vijdam, che baia otdavna sashtestvuva. Interesni tematiki ste razvartiali tuka...
Znachi veche sas sigurnost si imame dobri Administratori, no mai Liderite ni se nujdaiat ot povishavane na obshtestvenia reiting, za da bade osigurena i tretata chast - Masata, koiato zasega ujasno lipsva. Che bez neia celta shte si ostane neosashtestvena!
Haresah dialoga na ksx i Steve_jdoc po temata. I dvamata kazvate samo istini i za shtastie razlichni. Prisaediniavam se kam Steve_jdoc - za tova miasto ima nujda ot poveche informiranost. ksx, ne sa ni nujni gramki zaglavia, no 100% triabvat poveche linkove kam nego i to na centralni mesta. Kolkoto i jalko da e, no istinata si e istina - po red prichini Balgaria izostava v razvitieto si kam "informacionno obshtestvo" i Masata se nabira trudno. Slagai poveche reklama, pak dori s riska da idvat predimno hora, koito si ubivat vremeto do 16:30 - dali ot skuka ili ot probliasak na genialnost, no i te mogat da izlojat niakoia sviastna ideia...
Ta nali za da si Lider triabva ne da gorish i izgariash barzo, a bavno kato podpalvash kolkoto se moje poveche feneri mejduvremenno...
I taka - da jiveiat piromanite i tezi, koito im davat kibrita!
P.S. balik, haresva mi novoto lice na bio-fak. Zashto ne slojish i ti edin link kam tozi forum, che i az shte sloja daje edin v nashite zabutani stranici... siguren sam, che ksx niama da ima nishto protiv, nali? Da podsigurim i nie dva kibrita na toia piroman da pali feneri!
[This message has been edited by Nikola (edited 13-01-2001).]