Има надежда значи при Чобанов
Да допълня, че трябва да пишеш по всички теми, дори по едно изречение да е , защото ако си писал само по едната, дори и перфектна да е, пак къса
Тези, които бяхме на изпит вчера, от 9-11ч., изкарахме късмет! Изпита беше тест с отворени въпроси. За съжаление колегите от АФ не са изкарали този късмет и е скъсал половината от тях на устен изпит.
Някой от въпросите бяха: Какво е книжовен език? ; Коя е най-малката значеща единица? ; Какво е парадигма, синтагма? ; Видове срички и примери. ; Флективни езици.; Основното граматично значение на прилагателното е...; Етимологията е... ; Ономастиката е... ; Словосъчетанията биват: ; Германски езици.; Славянски езици.
Общо взето от всеки урок трябва да се научат определенията.
Надявам се да съм помогнала.
Успех!!!
оле, за първи път чувам Чобанов да дава тест
Ние бяхме миналата година и имаше мнооооогооооо скъсани....
[
Не знам каква специалност си, аз съм приложна лингвистика, миналата година бяхме при него. Накарани да правим някакви проекти и когато отидохме уж да правим изпит, той ни освободи и ни писа оценки (доста високи) само върху проекта
но хора, от друга специалност правиха изпит, затова питам ти каква си
[/quote] да и ние правихме управление на гнева,аз съм с език,но ще имаме изпит незнам само какви критерии има защото не сме писали никакви теми,а каза,че конспектът ни е учебникът
[/quote]
Ами и при нас беше така, даже същата тема за проект ни даде и ние уж щяхме да имаме изпит, обаче като отидохме на изпита той просто ни писа оценки върху проектите, може и при вас да е така, ама не знам..... иначе и ние нямахме теми, той в лекциите изобщо не говореше за психология, ама вие сигурно го знаете тва де