Здравейте, за пръв път ползвам този форум и се надявам да получа бърз отговор, защото като цяло възможните ми източници на инфо са този форум и досадно телефонно обаждане до Учебен отдел
Та... трябва да се явя на поправка по Синтаксис на САЕ ( a.k.a. Английски синтаксис) при г-жа Грънчарова, но НЕ ЗНАМ кога ще се проведе изпита, онлайн не намерих никаква информация, колкото и да рових, което ми е абсурдно, не че и преди не сме научавали за датите на изпитите си като народна песен от уста на уста... Някой може ли да ми каже дата, час и място на изпита ако не е минал в текущата сесия
или съответно дата през ликвидационната сесия на края на месеца, за да се явя и да се свършва.
Втората част от въпроса ми е подобна, но касае държавните, знам дати, но кога ще се знаят място и час и изобщо ще ги публикуват ли някъде, как да разбера кога да се явя? Или пък какви са сроковете за записване и как точно става то?
Знам, че ще прозвуча зле информирана, може би наистина не се интересувам достатъчно вече след като почти звърших, но се надявам някой да ми помогне евентуално тук, за да #ПродължаНапред