Деяне не влизам в Фейсбук ,защото не мога да се логна и най -вече защото мразя да гледам букви на латиница-направо ми се преобръщат червата.Питаш ме дали съм се дипломирал.? Да вече забравих . Публичните при проф.Зиновиева имах отличен на редовната сесия , Поправката по ГПН при доц.Шотлеков на 17 септември изкарах добър , последния изпит бе на 1 октомври - по наказателно право.Много лесен казус дадоха ,за първолаци .На устния проф.Манев и една от Бургас професорка Гунева ли е ,Кунева ли е , не я знам точно ,сега си спомням че тя ме скъса на лятната сесия ,да знаеш голяма змия е да не използвам друга дума , но много се заяждаха и не се съгласиха да ми пишат 5 -та мотива им бе че ДИзпит не било "пазар " , та си останах с 4-ка ,но както и да е -оценките нали знаеш че не са толкова важни в крайна сметка при тази голяма безработица на юристи и икономисти.Сега ще обикалям този месец по фирмите да си правя светещи реклами на офиса ми , ще си изкарвам визитки -едни за Българи и други за цигани ,научих го от една адвокатка -стара мома ,ама много дебела . Запитах в адвокатската колегия в Пловдив колко струва за първоначалното записване..Казаха ми 2900 лева ,от които за ВСС превеждали 520лева ,а останалите били за Пловдивската Адв. колегия. Деяне , имам ена молба : Моля те , питай в Ямбол колко ще искат да се запиша там като адвокат /първоначално/ и ще отворя временно един офис там при теб а след 1 година ще го закрия и ще се прехвърля в Пловдив. Чух че В Пазарджик и в Смолян било по евтино за началната вноска ,но този месец ще разбера със сигурност колко е и ако там е по евтино ще ида в Смолян или в Пазарджик. Деяне ако си забравил номера ми е 0879-857-488 кандидат адвокат Янков